Annonce (læs mere efter annoncen)

En campingferie koster ikke kassen

af Ann Karina
Man kan se smukke solnedgange på Ajstrup Strand Camping

Rigtigt mange campister venter til sidste øjeblik med at beslutte sig om hvorvidt man skal afsted på camping i weekenden eller ej. Om det er vejret eller pengepungen der bestemmer er uvist. Det betyder også at mange danske campingpladser har rigtigt gode “last minute” tilbud hvor man hele familien kan bo for ikke særligt mange penge.

Dancamps er en af de kæder der kører med netop disse tilbud. Dancamps er en danskejet kæde med 5 campingpladser fordelt i det meste af midt og vestjylland. Så uanset om du er til bycamping, smuk natur, eller familievenlig campingplads med badeland, er der en campingplads der matcher dit ønske.

Kolding City Camp
Oplev moderne byferie tæt på byen Kolding, der har masser at tilbyde i form af attraktionerne Koldinghus, Trapholt, en tur langs den smukke fjord – eller til vandhundene et besøg i det fantastiske Slotssøbadet, et kæmpe indendørs badeland for hele familien.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Århus: Ajstrup Strand Camping
Direkte ned til vandet – og alligevel tæt ved storbyen. Så smukt ligger Dancamps Ajstrup, at det er svært at komme derfra igen. Udforsk gerne Århus by med de mange spændende oplevelser. En rigtig hyggelig ferie for både store og små med gode komfortable faciliteter på campingpladsen.

Pladsen ligger lige ud til vandetPladsen ligger lige ud til vandet

Midtjylland: Hampen Sø Camping
Oplev campingferie “helt ude i Hampen”. Her er afslapning, hygge, og flot natur lige for døren. Oplev både Hampen sø, skove og naturstier eller tag på udflugt til både Legoland, Givskud Zoo, Silkeborg og meget mere. Faktisk bor du lige midt i det hele, når du bor i Hampen.

Hampen Sø ligger tæt ved campingpladsenHampen Sø ligger tæt ved campingpladsen

Hampen Sø Camping har også mange tilbud til børneneHampen Sø Camping har også mange tilbud til børnene

Hvide Sande – Nordsø Camping og Badeland
Tættere kommer du ikke på Vesterhavet – og du kan høre havet, uanset hvor på pladsen, du bor. Oplev et fantastisk klitlandskab eller nyd den hyggelige fiskerby Hvide Sande, hvor de blå fiskerkutter og mågerne hører til. Et lækkert badeland venter jer på pladsen hver dag under jeres ferie, så uanset om I er til rutschebane, saune, dampbad eller spa – så finder I det her.

På Nordsø Camping er der alt fra badeland til smuk strandPå Nordsø Camping er der alt fra badeland til smuk strand

Man kan ligge i første række til klitterneMan kan ligge i første række til klitterne

Hvide Sande – Holmsland Klit Camping
Er I mere til rolig naturferie, så prøv Dancamps Hvide Sande på Tingodden 141. Cykelstien Vestkystruten går direkte langs med campingpladsen og der er adgang til Vesterhavet lige over klitrækken. Bo midt i klitlandskabet med marehalm og Vesterhavet som nærmeste naboer.

Vesterhavet byder på mange mulighederVesterhavet byder på mange muligheder

Frit valg
Dancamps tilbud giver også en valgfrihed, da det ikke kun er enkelte pladser at tilbuddene gælder på. Tilbuddene gælder på alle Dancamps 5 pladser.

Lige nu er der “Last minute” Pinse tilbud til en meget fordelagtigt pris. Hele familien (op til 4 personer) kan campere for kun 699,- for 3 overnatninger inkl. strøm og miljøafgift.

Børn elsker campingBørn elsker camping

Hvis man allerede har bestemt sig for pinseferien er der stadigvæk mange andre gode tilbud. F.eks omkring Fars dag kan man komme afsted hele familien i 4 nætter for kun 599.-. Sommerferien kan også klares til en overkommelig pris. Der er sommertilbud hvor prisen starter på 1.999.- for 7 overnatninger – inklusiv solkrem og is til børnene.

Hvis man ser sig godt for, er camping i Danmark faktisk ikke så dyrt som det påstås. Der er mange gode tilbud og en campingferie der passer til alle.

Links:
Relevante Link(s) : Dancamps| Dancamps last minute Pinse | Dancamps Tilbud

 

 

 

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar