DCU Camping Hornbæk – Et godt udgangspunkt for oplevelser hele året

af Ann Karina
DCU Camping Hornbaek 01

DCU-Camping Hornbæk har i de seneste år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag som en moderne familieplads med gode faciliteter og rummelig opholdsbygning. Stedet har mange venner fra det storkøbenhavnske område, men er også en yndet transitplads for svenske og norske campister. DCU Camping Hornbæk er helårsåben.

Campingpladsen har flotte nyrenoverede sanitetsbygninger. Sanitetsbygningerne indeholder seperat dame og herre afdeling, familierum, babybaderum og køkken. Der er gratis koldt og varm vand. Bygningen indeholder ligeledes et vaskeri der kan benyttes mod betaling.

DCU Camping Hornbæk

Campingpladsen har knapt 300 enheder i forskellige størrelser. Enheder kan huse alt fra det mindste telt, til campingvogne og autocampere. Der forfindes ligeledes autocamper service station.

DCU Camping Hornbæk

På DCU Camping Hornbæk er der også tænkt på børnene. Pladsen har flere veludstyrede legepladser med flere legestativer, vippedyr og hoppepuder. Der er ligeledes en svævebane samt boldbane på pladsen. Campingpladsen har også en petanquebane.

DCU Camping Hornbæk DCU Camping Hornbæk

DCU Camping Hornbæk har bygget en overdækkede bålplads der ligger i forbindelse med en grillgård. Her er der god plads til at lave snobrød, popcorn og pandekager.

DCU Camping Hornbæk

Campingpladsens fælleshus og TV stue er stort og rummeligt og alle campingpladsens gæster ervelkomne til at benytte sig af det. Her er også bordfodbold .

DCU Camping Hornbæk

DCU Camping Hornbæk har en veludstyret butik hvor man kan købe de mest almindelige dagligvarer, gammeldags isvafler samt friskbagt morgenbrød. Receptionen og butikken ligge i forbindelse med hinanden.

DCU Camping Hornbæk

DCU Camping Hornbæk er et godt udgangspunkt hvis man ønsker både en rolig campingplads samt gode oplevelser. Fra gammel tid har Hornbæk været Nordsjællands Saint Tropez. En afslappet tidligere fiskerby, som nu byder på gode restauranter, modebutikker, supermarkeder, sandstrand med store klitter, en herlig lystbådehavn og den smukke plantage.

DCU Camping Hornbæk

 Der er kun 45 km fra campingpladsen til København og 12 km til Helsingør.

DCU-Camping Hornbæk er beliggende helt op til Hornbæk Plantage, hvorfra der er ca. 800 meter til den dejligste badestrand med høje klitter. Det er muligt at spadsere eller cykle på den afmærkede rute gennem plantagen, og det er tilladt at have hund med i snor.

DCU Camping Hornbæk

DCU Camping Hornbæk, har en perfekt beliggenhed hvis man gerne vil opleve landets hovedstad, men samtidig have mulighed for lidt fred og ro.

 

Links:
Relevante Link(s) : DCU Camping Hornbæk | DCU

Prøv også at læse disse indlæg