AltOmCamping.dk har skiftet navn til Fantastiske Ferier

af Bjarne Søby
Hej :) Velkommen til Rejsebloggen Fantastiske Ferier

Efter mange overvejelser og meget planlægning er det nu en realitet. AltOmCamping.dk har skiftet navn til FantastiskeFerier.dk. Vi har forberedt skiftet det seneste år som et naturligt led i den ændrede opfattelse af camping, som gælder i dag. 

Da vi startede AltOmCamping for snart 15 år siden, var konceptet at skrive om camping – og alle aspekter omkring det. Men tiderne ændrer sig. Hvor camping for 15 år siden var en fællesnævner for en meget mobil ferieform, så er begrebet camping nok mere i dag blevet et synonym for campingvogne og campingpladser. Men for os er det bredere end det. For os er camping stadig en fællesnævner for campingvogne, autocampister, trekking, outdoor, teltferie m.m. og alle de oplevelser man kan have, når man er på ferie.

Gennem de seneste har vi oplevet at begrebet camping er ved at blive til en smal niche, der i mange folks øjne kun dækker et spinkelt segment i en meget mobil ferieoplevelse. Det må vi tage til os. Så for ikke at virke forstokkede, snævre og ensidige har vi valgt at skifte navn.

Vi vil nemlig fremover stadig kunne lave artikler og videoer om trekking, shelters, campingvogne, autocampere, campingpladser, hytteferie og oplevelser i Danmark og udland uden at blive skudt i skoene at ’det har ikke noget med camping at gøre’.

Vi elsker vores mobile ferieform, og vi vil fremover stadig skrive om oplevelser, giver tips og gode råd, dele vores oplevelser, og komme med forslag til destinationer. 

Det handler om den fantastiske ferie – den ferie der ikke kan gøres om. Og så er det sådan set ligegyldigt om du rejser med autocamper, campingvogn, telt, teltvogn eller er på hytteferie. Det er oplevelsen der tæller og gør en forskel.

Så for ikke at blive et forældet ’fagblad’, har vi igen valgt at følge vores hjerte og vil fremadrettet igen skrive, filme og berette om det, der virkelig glæder og driver os – nemlig den fantastiske ferie.

Alle de gode artikler og videoer fra AltOmCamping.dk er blevet flyttet til FantastiskeFerier.dk, og fremover vil alle artikler, test, videoer m.m. fremover vil blive publiceret der.

Så alt er ændret, men alligevel det samme. Vi håber du fortsat vil finde glæde i vores artikler og videoer. Vi ser i hvert fald frem til at lave dem.

Kærlig hilsen

Ann Karina & Bjarne

Prøv også at læse disse indlæg

5 kommentarer

Joan Petersen 3. januar 2021 - 20:10

Kære Fantastiske Ferier – tillykke med det nye navn 🙂
Jeg synes, det er en god idé, I der har fået, for der findes jo faktisk mange fantastiske ferier, som ikke kun er camping. Nu er der mulighed for at lave flere spændende artikler for jer.
Jeg vil glæde mig til at følge med i jeres oplevelser stadigvæk og lade mig inspirere til nye oplevelser, og I vil ikke blive skudt i skoene, at det ikke handler om camping 😉
Mange hilsner og godt nytår til hele redaktionen
Joan Petersen

Catarina 4. januar 2021 - 6:52

Stort tillykke med jeres nye side. Super flot og dejlig overskuelig og let at finde rundt på. Ja, camping er et smalt segment og ferier er bestemt meget bredere. Jeg glæder mig til at følge jer. 😊
Godt nytår og endnu engang tillykke.

Anette Tracz Knudsen 4. januar 2021 - 9:28

Tillykke med det nye navn og koncept. Camping er ikke et snævert begreb, det er kun noget en brancheforening har forsøgt at begrænse til. campingpladser alene. Det er deres fejl. For jer betyder skiftet, at I får en større kreds af sponsorer og annoncører, så på den måde giver skift af navn og interesse mening. Held og lykke og Gode Ferier.
Mvh Anette

Ayo 4. januar 2021 - 19:52

Kæmpestort tillykke til jer – jeg glæder mig til at følge med på alle jeres næste mange, mange eventyr, I er en kæmpe inspiration.

Birgit Lund 20. januar 2021 - 16:13

Dejligt at I er igang i “nye klæder”. Har ellers med stor glæde og fornøjelse fulgt med i Jeres gøren og laden. Og vil ønske held og lykke fremover med projektet. Glæder mig til at følge Jer.
Hilsen
Birgit Lund

Du kan ikke kommenterer