Hej ;) Velkommen til rejsebloggen AltOmCamping.dk

af Bjarne Søby

AltOmCamping.dk blev startet tilbage i 2007, og som navnet antyder skriver vi mest om det at tage på camping. Men selv om vi elsker camping, så vil du også kunne læse om vores andre rejser her.

For det her er en rejseblog, og uanset om vi er på camping, charterferie eller på rundrejse, så handler det om at have nogle fantastiske ferier – og det er præcis hvad vi skriver om her. Både om selve ferien, men også om gadgets, udstyr m.m.

AltOmCamping.dk blev startet i februar 2007. Vi havde i et par år skrevet for en anden rejseblog, men besluttede os for at starte vores egen blog. 

om os 01  

At vi netop begyndte at campere, skyldes mest et tilfælde. Vores yngste datter (Sissel) er svært spastisk, og efter et par krævende (og meget dyre) charterferier, blev vi nødt til at finde en anden måde at tage på ferie på, hvis vi skulle kunne tage Sissel med på ferie. Det var næsten en umulig opgave at få kørestol, badeleje, medicin, mad, plejeudstyr m.m. med i et fly.

Men det er det ikke, når man tager på camping. Her kan vi have det hele med i Sissels bil, og Sissel har sit eget trygge sted at sove – uanset hvor vi er henne – og det betyder meget for hende. Vi har haft Sissel med mange steder. Hun har været på Nordkap, i Pompei, dybt nede i lavaminer og mange andre steder. Det har til tider været udfordrende, men altid meget givende og har givet os mange fantastiske oplevelser.

Men bloggen her er ikke om at rejse med et handicappet barn, men er for alle os der elsker at rejse. Så vi håber du vil bruge denne blog til at finde information om aktiv ferie, storbyferie, bilferie eller inspiration til familieferien.

Hvem er vi så?

Vi er gift, har snart sølvbryllup, har to børn og elsker at rejse og opleve ting og steder sammen.

Ann Karina er 46 år og skriver og fotograferer til AltOmCamping.dk. Ann Karina er uddannet i hotel- og rejsebranchen, og arbejder udover på AltOmCamping.dk og i webshoppen CampingDeals.dk. Er en passioneret fotograf, og elsker at beskrive steder og oplevelser gennem billeder.

om os 03

Bjarne er 58 år, er oprindelig IT-uddannet, og arbejder i dag med kommunikation, video og foto. Det er Bjarne, der filmer og redigerer video på AltOmCamping.dk, og når tiden er knap, hjælper han til med artikler og foto også.

Vores to piger – Line & Sissel – er nu begge voksne. Line er flyttet hjemmefra, og rejser ikke så ofte med os længere. Sissel er bor stadig hjemme, og vi prøver stadig at tage hende med på så mange oplevelser som muligt.

Få det hele med!

Har du lyst til at følge med på vores rejser? Er du interesseret i nyt og nyheder om rejser, outdoor og camping? Så find os på Facebook og Instagram – så får du også besked, når der er nyt på bloggen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os her på bloggen eller sende os en mail. Vær opmærksom på, at der kan gå et par dage, før vi har mulighed for at svare. Vi kan være ude at rejse eller optaget af arbejde.

E-mail: info (a) altomcamping.dk

Prøv også at læse disse indlæg