Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

DCU Camping Rågeleje – camping tæt på naturen

af Ann Karina
DCU Camping Rågeleje

DCU Camping Rågeleje er en velholdt, rolig og børnevenlig familieplads for hygge og naturelskere.  Campingpladsen er beliggende ved skov & strand og de fredede Heatherhill bakker.  Feriebyen Rågeleje er ligeledes i gåafstand fra campingpladsen.

DCU Camping Rågeleje har en god beliggenhed tæt på naturoplevelser, by og strand

Når man ankommer til DCU Camping Rågeleje, bliver man mødt af et engageret værtspar, der rigtigt hygger om sin plads og gæsterne. De har absolut heller ikke  noget problem med selv at gå til hånde. Da jeg besøgte dem, var den ene i fuld gang med blomsterbedene og den anden med ombygning af hytterne.

DCU Camping Rågeleje
Der er nyrenoverede hytter på pladsen. Hytterne har navne efter svenske eventyr karakterer, så som Emil, Pippi og så videre

DCU-Camping Rågeleje er en velfungerende plads med helt vandrette parceller og lave hækplanter. Enhederne er gode store og campingpladsen har ca. 200 enheder til både telte, campingvogne og autocampere. Ud over campingenheder har DCU Camping Rågeleje nogle små charmerende campinghytter til udlejning.

DCU Camping Rågeleje
Enhederne er ganske store

Campingpladsen har mange aktivitetstilbud til de mindste. Bl.a. Er der en stor flot legeplads med diverse legeredskaber, gynger og hoppepude. DCU camping Rågeleje har også et aktivitetområde med boldbane, 2 store hoppepuder samt svævebane. Det er også muligt at leje mooncarts på pladsen. Lige i øjeblikket er de også ved at bygge et helt nyt aktivitetsområde og nyt fællesrum/TV rum.

DCU Camping Rågeleje
Mooncarts er noget børnene kan lide

DCU Camping Rågeleje
Der er masser af mulighed for sjov og leg for børnene

DCU Camping Rågeleje
Der er også 2 store hoppepuder, svævebane og boldbane

DCU Camping Rågeleje
Vejene på pladsen er asfalteret hvilket forhindrer støvgener fra forbipasserende biler.

Servicebygningerne på pladsen er flotte og der er seperate afdelinger til damer og herrer, familiebaderum, babybaderum, vaskeri og køkken. Alle steder er der gratis koldt og varmt vand.
DCU Camping Rågeleje
Der er et rigtigt fint babybaderum/puslerum

DCU Camping Rågeleje
Der er masser af plads i baderummene

DCU Camping Rågeleje
Servicebygningerne er flotte og velholdte

På DCU Camping Rågeleje er der en veludstyret butik hvor man kan få de mest nødvendige dagligvarer. Det er også muligt at købe en kop kaffe eller en gammeldags isvaffel. Der er ligeledes et stort udbud af slik og andre søde sager.

DCU Camping Rågeleje
Butikken har et godt udvalg

DCU Camping Rågeleje er cental beliggenhed for udflugter i det Nordsjællandske. København er ligeledes også kun ca. 45 minutters kørsel fra pladsen. Der er også mange andre muligheder for udflugter –  i en fornuftig radius ligger byerne Helsinge, Gilleleje, Hillerød, Fredensborg og Helsingør.

Campingpladsen ligger kun få minutter fra Kattegat hvor der er god mulighed for badning og fiskeri.

DCU Camping Rågeleje
Havet er flot på en blæsende dag

Stranden ud for campingpladsen er tildelt “blåt flag”, som garanterer vandets kvalitet. Om sommeren er der livredder ved stranden.

DCU Camping Rågeleje
Stranden er tilkendt “Blåt Flag”

DCU Camping Rågeleje
Der er masser af skov og natur omkring pladsen

Naturområdet Heatherhill ligger lige ved campingpladsen. Heatherhill er et fredet område, hvor der bl.a. De fritgående får og geder giver en nærmest skotsk højlands stemning. Hetherhill er et fantastisk område at gå vandreture i. Flere steder i Heatherhill er der en smuk udsigt over Kattegat.

DCU Camping Rågeleje
Heatherhill leder tankerne hen på det  skotske højland

DCU Camping Rågeleje
Der er masser af fritgående får og geder i Heatherhill. Og det er muligt at komme ganske tæt på dem

DCU Camping Rågeleje
Fra toppen af Heatherhill er der en fantastisk udsigt

DCU Camping Rågeleje
Også over Kattegat

 

Links:
Relevante Link(s) : DCU-Camping Rågeleje|DCU

Prøv også at læse disse indlæg