Gensyn med Falster Familiecamping

af Ann Karina
Image

I den tid vi lå fast på Falster Familiecamping, nåede vi at få et helt specielt forhold til pladsen, lejrcheferne og de andre campister. Det var derfor både med spænding og forventningens glæde, at vi besøgte campingpladsen igen.

Vi havde fået til opgave af Perso at teste holdbarheden af nogle drikkeglas til bl.a. campingbrug. Da det var nærliggende at udføre disse test på en campingplads, og da vi sådan lidt savnede Falster Familiecamping, var beslutningen let at tage. Vi tog til Falster for at teste disse glas.

Da vi ankom til campingpladsen, var det ligesom at komme hjem. Vi kendte pladsen, så vi sendte blot vores datter Line ind i receptionen for at melde vores ankomst. Vi vidste, hvilke enheder vi skulle ligge på, så vi kunne altid checke ind senere.

Image

Vi havde en campingvogn og en Camp-let med, og det tog lidt tid at få stillet op. Vi kendte jo mange af pladsens campister, så der kom hele tiden folk for at hilse på og få en sludder. Det tog tid, men det var både dejligt og hyggeligt.

Image
Som altid er pool’en godt besøgt

Image
Også selvom vandet er lidt køligt

Pladsen lignede sig selv – og dog. De nye lejrchefer Steen og Susanne har brugt megen energi på istandsættelse både af selve pladsen og af bygningerne. Så campingpladsen fremstår nu endnu mere indbydende end før.

Mens ellers er alt ved det gamle. De fleste af fastliggerne er gengangere, og stemningen på pladsen var præcis, som vi huskede den – nemlig rolig og afslappet. Man hyggede sig i hinandens samvær, og børnene havde som sædvanligt pragtfuldt.

Image
Familiehygge i det gode vejr

Der var ’Børnefest’ mens vi var der. Dvs. hele dagen var spækket med aktiviteter for pladsen børn. Der var konkurrencer, lege, pølser på grill og ’diskotek’. Det var et godt arrangement, og det var nogle trætte børn, der gik i seng den aften.

Image
Foto: Falster Familiecamping

Image
Foto: Falster Familiecamping

Image
Foto: Falster Familiecamping

Men det er pudsigt, at man sådan kan kaste sin kærlighed på netop en campingplads. Og det er svært at sige hvorfor. Vi har besøgt mange dejlige campingpladser i Danmark. Mange af disse har både flere og bedre faciliteter end Falster Familiecamping. Men vi har ikke følt et så stærkt tilhørsforhold til en campingplads noget andet sted.

Image
Solen nydes ved pladsens hytter

Så vi vil nok fortsætte med at besøge Falster Familiecamping nogle weekender hver sæson. For som jeg skrev tidligere… det er ligesom at komme hjem.

Links
Falster Familiecamping

Prøv også at læse disse indlæg