Gudhjem Camping – Få tips og inspiration

af Ann Karina Søby

Gudhjem Camping er en dejlig og hyggelig campingplads med en fantastisk beliggenhed i gåafstand fra Gudhjem havn, og ligger i et meget kuperet terræn lige ud til vandet. Er vejret klart, kan man ane Christiansø ude i horisonten.

Campingpladsen har ca. 125 enheder, og der er en lille butik på campingpladsen, hvor der er friskbagt morgenbrød hver morgen. Der er de mest nødvendige dagligvarer og et pænt udvalg af campingudstyr. Der er også her man finder lejrchefen, der altid er klar med hjælp, tips og gode råd, hvis man skulle have brug for det.

Servicebygningerne og faciliteterne er ældre, men velholdte. Der var rent og pænt i de dage, vi besøgte campingpladsen, og vi følte os godt tilpas på der.

Gudhjem Camping er som en af de få campingpladser i Danmark målrettet voksne mennesker. Der er derfor ingen legeplads på campingpladsen. Der gør nu heller ikke noget, for skulle man besøge pladsen med børn, er der mange muligheder for leg ved stranden og i klipperne omkring campingpladsen.

Gudhjem Camping ligger fantastisk smukt tæt ved Gudhjem by og lige ned til vandet. Udsigten fra hele campingpladsen er fantastisk :)Gudhjem Camping ligger fantastisk smukt tæt ved Gudhjem by og lige ned til vandet. Udsigten fra hele campingpladsen er fantastisk 🙂

Der går en sti fra campingpladsen langs vandet ind til Gudhjem. Den smyger sig over og mellem klipperne, og det tager ca. 10 min. at gå ind til byen. Stien er ikke egnet til gangbesværede og hverken cykler eller klapvogne kan køre der. Men det er en smuk tur, og er man på campingpladsen, bør man ikke snyde sig selv for en tur ind til Gudhjem på stien.

Se med i denne lille video jeg lavede da Bjarne og jeg besøgte Gudhjem Camping

Du kan se mere om pladsen her: Gudhjem Camping

Prøv også at læse disse indlæg