Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Hasmark Strand Camping – Dejlig campingplads på Nordfyn

af Bjarne Søby

Hasmark Strand Camping ligger på Nordfyn – kun 150 m. fra en af Danmarks bedste badestrande. Campingpladsen er blandt Danmarks bedste både hvad tilbud og faciliteter angår. Hasmark Strand Camping blev da også i 2018 kåret som Danmarks bedste campingplads af de danske campister.

Uanset om du er til afslapning eller aktiv ferie, så er der rig mulighed for begge dele på Hasmark Strand Camping. Campingpladsen har både udendørs og indendørs badeland, der er 6 legepladser, boldbaner, daglige togture rundt på pladsen, kreative værksteder, mooncars, kaniner og meget mere.

Se bare denne video, som vi har optaget på campingpladsen.

Du kan også leje cykler på campingpladsen – en oplagt måde at oplede den smukke nordfynske natur.

Forskellige typer enheder på Hasmark Strand Camping

Kommer du med campingvogn, autocamper eller telt, kan du vælge mellem 5 forskellige typer pladser.

  • Diamantpladser er min. 144m2 store med både vand og afløb på hver enkelt plads. På disse pladser er der adgang til luksus toiletbygning, hvor der er mulighed for at leje sit helt eget familierum.
  • Platinpladser er mindst 120 m2, og har alle vand, afløb samt TV direkte på pladsen. Det er også i platinområdet, der er adgang til de nye 5-stjernede toiletbygninger og flere små legepladser, der giver mulighed for, at de mindste kan lege lige uden for campingvognen.
  • Guldpladser er alle 100 m2, også her har alle pladser vand, afløb og TV.
  • Sølvpladser er alle ca. 100 m2. Sølvpladserne har en populær beliggenhed, typisk nær en toiletbygning, legeplads eller ved strandparken.
  • Og endelig er der Bronzepladserne, hvor der er strøm på alle pladser.

Det er også muligt at leje hytter, mobilhomes og campingvogne på Hasmark Strand Camping.

Der er to forskellige slags hytter på campingpladsen. De mindste er vikingehytter på 12m2 til 4 personer hvor alle sover på hems, derved er der blevet plads til et køkken med kogeplader og køleskab, samt spiseplads.

hasmark 2019 02

Så er der 18 luksus vikingehytter på hver 35m2 med plads til 6 personer. Disse indeholder 2 soveværelser, køkken med opvaskemaskine, stue med pejs og hjørnesofa. Der er eget toilet og bad. Det er tilladt at medbringe husdyr i hytterne.

Hasmark Strand Camping har i 2016 opført 6 mobilhomes hvor der er 7 sovepladser (8 med sofaen i stuen). Der er to toiletter, 3 værelser, en stor terrasse og alt i service.

Og endelig har Hasmark Strand Camping har 3 stk. udlejningscampingvogne, hvor der er plads til op til 6 personer. Der er stole og bord i forteltet, samt service og bestik til 6 personer, gryder og pander samt et køleskab. Man skal selv medbringe sengelinned. Det er tilladt at medbringe husdyr i udlejningsvognene.

Som nævnt ligger Hasmark Strand Camping i gåafstand til en af Nordfyns meget populære sandstrande, som har det blå flag og er børnevenlig.

I det store indendørs badeland er vandet varmet op til 28,5° C og luften til 31,5° C året rundt, så sommeren er der alle dage – uanset årstiden!

hasmark 2019 03

Der er både indendørs og udendørs badeland. Der er rutsjebaner i flere størrelser og forskellige vanddybder på hhv. 30 cm, 70 cm og 127 cm, hvilket giver mulighed for mange timers sjov underholdning for både store og små.

Der er også en Wellness afdeling med både sauna, dampkabine og et stort spabad bygget op i granit.

Rundt om på campingpladsen er det legepladser for alle aldre. Faktisk er der 6 forskellige at vælge imellem.

Den store vikingelegeplads med stort tårn, rutsjebaner, svævebane, vikingeskib og meget mere er meget populær. Ved siden af den er campingpladsens mooncarbane, hoppepuder og hoppeborg.

Der er en ny stor nye legeplads på platinområdet, hvor børnene kan få timer til at gå i de udfordrende aktiviteter, og tilmed 4 mindre legepladser.

Hasmark Strand Camping har alt hvad man kan forvente af en moderne luksus-campingplads.

hasmark 2019 04

Butikken på Hasmark Strand Camping har et godt udvalg af de mest nødvendige dagligvarer – samt sjove og pudsige ting.

Restauranten Freja ligger på torvet i borgen. Her kan man dagligt købe rigtig god mad. Der er både buffet og a la carte. Alt efter sæson og antal gæster på pladsen varierer det lidt om det er begge dele der udbydes. Det er også her der er Happy Hour i højsæsonen.

Hasmark strand camping er et besøg værd. Det er en flot campingplads, med super service og hyggeligt personale.

Se pladsen egen hjemmeside her: Hasmark Strand Camping

Prøv også at læse disse indlæg