Klim Strand Camping

af Bjarne Søby
Active Image
Klim Strand Camping hører hjemme blandt TopCamp campingpladserne, og det er en af de mest veludstyrede campingpladser vi har besøgt.

Klim Strand Camping er en stor campingplads på ca. 600 enheder – hertil kommer så hytter. Men den føles ikke så stor. Campingpladsen er inddelt i mange afskærmede parceller, så den virker mindre end den egentlig er, og langt mere hyggelig end de fleste andre campingpladser af samme størrelse.

Der er 230V / 10A på alle pladser, og næsten alle pladser har vandhane. Der findes komfortpladser på 180 m2 med afløb, vand, el, Tv-stik og bord/bænkesæt samt luksuspladser med afløb, vand, el og Tv-stik. Enhederne er plane og velholdte. Grunden er noget sandet, og godt drænet.

Klim Strand har hytter i to kategorier – standardhytter med op til 5 sovepladser og luksushytter med eget bad/toilet også til 5 personer.

Image 

Der er mange toiletter, baderum, familierum, køkkener m.m. fordelt på flere servicebygninger. Så selvom det er en stor campingplads, oplevede vi aldrig nogen ventetid eller kø ved baderum eller toiletter. Alle servicebygninger bliver gjort grundigt rent hver dag, så hygiejnen er i top.

Image 

Klim Strand har et kæmpe udvalg af tilbud og aktiviteter.

Det er en meget børnevenlig campingplads. Der er et væld af aktiviteter for børn. Indendørs vandland (2007), indendørs legehal (2007) vandrutschebane, minigolf, rulleskøjte- og skateboardbane, naturlegeplads, ponyridning, sportsanlæg, mange små legepladser m.m.. Og det er alt sammen gratis. Vi så ikke særlig meget til vores ældste datter under vores besøg på campingpladsen.

Image 

Til de voksne er der tilbud som massage, zoneterapi, spa, sauna og solarium (hvis solen skulle udeblive). Desuden er der et wellnesscenter (2007), en net-café, tennisbaner, grillbar, udlejning af både og havkajakker, og en udmærket restaurant. Der er også en købmand (ombygget i 2007) på campingpladsen med et bredt udvalg af varer.

Klim Strand Camping ligger indenfor køreafstand af mange seværdigheder og naturoplevelser. Læs mere om disse på campingpladsens udmærkede hjemmeside, hvor der også er et opdateret aktivitetsprogram.

Vi må også nævne stranden ved Vesterhavet. Campingpladsens navn – Klim Strand Camping – skal tages bogstaveligt, da campingpladsen ligger direkte ned til Vesterhavet. Vi nød alle vores dage på campingpladsen i en dejlig frisk havluft, og sov ind om aftenen til lyden af Vesterhavets brusen.

Image 

Personalet på Klim Strand er meget serviceminded, og klarer problemer med et smil. Det er svært at undgå at føle sig velkommen lige fra det øjeblik, man checker ind.

Klim Strand Camping er blevet tildelt 5 stjerner, og det er fuldt fortjent.

Læs mere på www.klimstrand.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg