Nye Kræfter rammer Tivoli

af Ann Karina
Tivoli Mælkevejen

Og her er der tale om G-kraft. Nemlig Tivolis nyeste rutsjebane, Mælkevejen.

Med forrige torsdags åbning af den nye forlystelse har Tivoli fået en spændende ny forlystelse der er til glæde for både store og små. Som alle større rutsjebaner er der selvfølgelig et krav til højden på passagererne, men til åbningen af ‘Mælkevejen’, så jeg selv forholdsvis små børn prøve rutsjebanen. Og de var lige så begejstrede som de voksne.

Tivoli maelkevejen 01Tivolis nye rutsjebane, Mælkevejen, er populær blandt alle aldre

Mælkevejen har kostet den nette sum af 55 millioner kr. Og dejligt for Tivoli, så var den klar til åbning hele 10 dage før planlagt. Det betyder også at de gæster der besøger Tivoli i forbindelse med Jul i Tivoli, nu også har mulighed for at prøve den nye rutsjebane.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Rutsjebanen lover at den har en G-kraft på 3-3,5, så der er rimeligt tryk på. Stadigvæk ser den nu ikke så ”farlig” ud. Og havde det ikke været for en dårlig ryg, havde jeg helt sikkert også hoppet ombord og prøvet den – flere gange.

Tivoli maelkevejen 02Der er fart over feltet

Mælkevejen har fået en del opmærksomhed – også fra personer der er meget vant til G-krafts påvirkninger:

Torben Plank, der er pressechef i Tivoli, synes at den er blevet godt modtaget:

»Vi havde spurgt den danske astronaut Andreas Mogensen, om han ville være testpilot og han svarede i går, at det ville han gerne, men desværre var han på arbejde i Houston. Han sendte os i går en fin hilsen og lagde et skønt opslag på Facebook. Det tager vi som et skulderklap, og testpersonerne i dag syntes rutsjebanen var sjov. Nu er ‘Mælkevejen’ åben for alle.«

Tivoli maelkevejen 03

 Astronaut Andres Mogensen udtaler også at han glæder sig til at prøve den.

Hvis du er på camping i nærheden af København og godt kan lide et sus i maven, er ”Mælkevejen” helt klart et besøg værd.

Se videoen af ”Mælkevejen” her:


Klik her og læs mere om Tivoli

Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar