Weekend på Kulhuse Camping

af Claus A
Kulhuse Camping

Vi havde snakket om flere gange om at besøge Kulhuse camping, da jeg har været fastligger der som barn, og gerne ville se campingpladsen igen. Så en weekend i foråret 2009 , gjorde vi alvor af det, og kørte derop med campingvognen.

Vi var knapt nok kommet ind på pladsen, før Sebastian sagde: “Far! Må jeg ikke godt gå på legepladsen”, så Sebastian smuttede væk, og jeg checkede ind og fik en plads lige ved siden af legepladsen. Vi har ikke noget imod at ligge lige op af legepladsen. Vi syntes det er dejligt, for så er vores søn ikke så langt væk.

Kulhuse Camping
Stor og dejlig legeplads

Da jeg havde stillet campingvognen op, var det tid til frokost og ja – Sebastian havde allerede fundet en at lege med. Det er bare en dejlig ting ved camping, nemlig at vores barn altid finder en at lege med.

Jeg gik en tur rundt på pladsen, og – ja – den ligner jo sig selv. Altså lige bortset fra at al bevoksning var blevet skåret meget langt ned. Så det er en meget åben campingplads, men det syntes jeg ikke gør noget.

Det er 18 år siden jeg sidst har været på denne Kulhuse Camping. Mine forældre var på pladsen i mange år som fastliggere. Det at være fastligger var en fed ting, når man er er barn. Jeg havde mange campingvenner – jeg vil tro, vi var omkring 30 unge, der dengang lå som fastliggere sammen med vores forældre. Men fastligger er jeg ikke mere. Nu vil jeg rundt og se ting og steder.

Kulhuse Camping
Kulhuse Camping ligner sig selv

Jeanette (min hustru) ankommer senere til campingpladsen. Hun jo som regel på arbejde i weekenden, og denne weekend var ingen undtagelse. De gange hvor Jeanette skal på arbejde i weekenden, kører vi som regel ikke så langt væk fra København, da Jeanette ikke gider bruge flere timer på at komme frem og tilbage på arbejde.

Lørdag blev brugt på at hygge og slappe af mens Jeanette var på arbejde. Vi fik besøg af min mor. Hun syntes, det var hyggeligt at være tilbage på Kulhuse Camping. Og da vi senere gik en tur rundt på campingpladsen, mødte hun nogle fra den gang, der stadigvæk er på pladsen. Ja – faktisk på den selv samme enhed som for 18 år siden.

Kulhuse Camping
Hygge på campingpladsen

Men på Kulhuse Camping er 18 år ikke langt tid som fastligger. Vi ved, der er et par, der har været på samme enhed i over 40 år.

På campingpladsen er man ved at lave en Café. Den skal nok blive populær – dels hos campingpladsens gæster og forhåbentlig også hos de unge, der måske får mulighed for at kunne være der, når de ikke har lyst til at være ude.

Servicebygningerne er rene og velholdte og der bliver gjort rent hver dag (og det er jo en god ting).

Der er dejlig strand i gå-afstand fra campingpladsen. Badeforholdene er gode, når vandet er varmt nok til det. Stranden er også meget børnevenlig, da man skal meget langt ud, før der bliver dybt.

Det er helt klart en campingplads, vi kan anbefale man besøger. Campingpladsen ligger kun en lille time i bil fra Kbh.

 

Claus, Jeanette & Sebastian Andersen

 

Prøv også at læse disse indlæg