Annonce (læs mere efter annoncen)

Camping i vandkanten på Bøjden Strand

af Bjarne Søby

Tæt ved Fåborg ligger den 5 stjernede campingplads CampOne Bøjden Strand. Og uanset om man er til afslapning eller en aktiv ferie, så giver den rammerne om en ferie i super komfort.

Denne artikel er lavet i samarbejde CampOne og er annoncørbetalt indhold.

CampOne Bøjden Strand ligger direkte ned til stranden. Campingpladsen ligger på en skråning ned mod vandet, så der er havudsigt fra næsten hele campingpladsen. Enhederne er af varierende størrelse, og er alle plane og med fine tilkørselsforhold.

Da vi besøgte campingpladsen i sommers, lavede vi denne video.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nogle af enhederne ligger helt ned ved stranden, og tættere på vandet kommer man næppe uden at blive våd. Selvom strandpladserne er lidt dyrere end de øvrige enheder på campingpladsen, så valgte vi alligevel sådan en plads – dels pga. af udsigten og dels fordi at der er vand og afløb på enhederne ned ved stranden.

Der er desuden WiFi over hele campingpladsen.

Udsigten fra strandpladserne er helt fantastisk, og vi sad i timevis og kiggede ud over vandet.

Stranden ligger godt beskyttet og meget børnevenlig. Der er lagt en lang badebro ud, så uanset om man vil bade eller nyde livet i sandet ved stranden, så er der mulighed for det.

Er man ikke til at bade på stranden, så kan man godt komme i vandet alligevel. Der er nemlig både et badeland og swimmingpool på pladsen

Indendørs badeland og Udendørs swimmingpool

Det indendørs vandland har to bassiner – et børnebassin og et stort bassin, der er 140 cm dybt, med glidesliske og boblezone. Børnebassinet er 50 cm dybt, og har en stor legeborg med rutschebaner samt muligheder for at svømme ind i borgen.

Fra Badelandet er der udgang til den udendørs pool. Her er vanddybden 140 cm. og der er plads til at slappe af rundt om poolen.

Vi var nu hverken i badeland eller i poolen, men alt er flot, rent og virker meget indbydende.

Legepladser, multibane og fantastisk minigolf

Selvom vi har nået en alder hvor legepladser ikke trækker så hårdt i os, så skal de alligevel lige nævnes her, for de var ret flot lavet.

Den største legeplads er placeret med hovedbygningen. Desuden er der en legeplads til 0-5 årige børn, en legeplads mere ved bygning 4, hvor der bl.a. er en stor trampolin. Endelig er der en legeplads for de lidt større børn.

CampOne Bøjden Strand har også anlagt en multibane, hvor man kan spille alle former for boldspil.

Lige ved hovedbygningen er der en helt fantastisk minigolfbane. Da vi så den, kunne jeg ikke lade være med at tænke på de minigolfbaner, jeg huskede fra min barndom. De er nærmest primitive og nedrivningsklare i forhold til den bane, der er anlagt på CampOne Bøjden Strand

Banen er udsmykket med springvand, vandfald og vandkunst. Der er et gangareal på banen med lyseffekter og granitbænke, hvor man kan sidde og nyde den smukke udsigt over det Sydfynske Øhav.

Som nævnt besøgte vi pladsen uden for højsæsonen, så der var ikke kommet gang i campingpladsens aktivitetsprogram endnu. Men sommeren igennem er der aktiviteter for både børn og voksne gennem hele dagen.

Bådebro og SUP

CampOne Bøjden Strand har sit eget bådområde med bådebro. Her kan man sejle ud fra uden at bringe de badende gæster i fare. Man kan have sin egen båd med, eller man kan leje en båd på campingpladsen. Det giver mulighed for at opleve det sydfynske ø-hav fra vandsiden også.

På campingpladsen kan man lære at sejle SUP – Stand Up Paddleboard. Vi sad og så på et hold kursister øve sig i det lave vand ved stranden, og vi fik helt lyst til selv at prøve.

Gourmet-camping på Bøjden Strand

Campingpladsen har sin egen restaurant. Den ligger lige ved badelandet, legepladsen og minigolfbanen. Her serveres både frokost, a la carte og buffet. Vi prøvede buffeten aftenen inden vi skulle rejse hjem, og her blev vi noget overrasket. Udvalget var stort, og alt var flot tilberedt og smagte simpelthen fantastisk. Og der var rigeligt af alt.

Vi spiste os begge så mætte i de mange lækre retter, og at ingen af os havde plads til dessert. Så lækker mad havde vi ikke ventet at smage på en campingplads.

Flotte servicebygninger

Der er 3 servicebygninger på campingpladsen, og de har alt hvad man kan forvente af en 5-stjernet plads hvad toiletter, bade, familierum, børneafdelinger og babyfaciliteter og køkkener angår. . Ved den ene servicebygning er der desuden anlagt en stor overdækket grillterrasse.

Der var god plads til at bade, og køkkenerne var velstyret med både ovne og opvaskemaskiner. Men frem for alt. Der var rent og pænt overalt, og alle bygningerne virkede meget indbydende.

Lej en campingferie på Bøjden Strand

Har man ikke selv et telt, teltvogn, autocamper eller campingvogn kan man godt besøge CampOne Bøjden Strand alligevel. Campingpladsen udlejer hytter i forskellige kategorier, og campingvogne med fortelt. Så man kan altså prøve livet som luksuscampist, uden selv at skulle investere i udstyr.

Masser at se og opleve

Fyn er spækket med oplevelser både for børn og voksne. Der er så mange tilbud inden for en overkommelig køreafstand fra campingpladsen, at man slet ikke kan nå at se alt i sin ferie.

Vi var på CampOne Bøjden Strand i dage. I de dage så vi Egeskov Slot, Fåborg by og Horne Kirke.

Horne Kirke er imponerende. Det er en korsfarerkirke tilbage fra middelalderen, og er både en rundkirke og en alm. kirke. De fleste har nok set den – uden at være der. Det er nemlig den kirke hvor filme Adams Æbler blev optaget.

Man kan også hurtigt komme til Als. Færgen til Als går nemlig mellem Bøjden og Fynshav på Als.

Vi havde nogle rigtig dejlige dage på CampOne Bøjden Strand. Vi kunne godt finde på at besøge pladsen igen. Det er en dejlig plads, og så er der meget vi ikke nåede at se på Sydfyn.

Se priser, tilbud og book online her: CampOne Bøjden Strand

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg