Brug dit Mega Læsejl fra Isabella til mange ting

af Ann Karina
Vores venner så vores Mega Læsejl da vi lå 2 uger på Hvidbjerg Strand Camping

Har du også den samme tanke som jeg, at campingudstyr kun bruges på camping, og ellers pakkes væk, eller bliver i campingvognen eller autocamperen? Det fandt vi ved et tilfælde ud af med dette Mega Læsejl, at ikke var rigtigt.

Sidste sommer, da vi lå fast med campingvognen i et par uger på Hvidbjerg Strand Camping, havde vi sat et Isabella Mega læsejl op omkring vores enhed. Den ene weekend, da havde vi et vennepar på besøg, fandt vi ud at det kunne bruges til meget andet en fastliggerlivet.

Giver god læ og privatliv med et Mega Læsejl
Det giver god læ og privatliv med et Mega Læsejl – og man snubler ikke lige over det

Personligt ville jeg ikke have valgt at rejse med Mega læsejlet, men det skulle ikke stoppe vores venner. Det mente de sagtens at de kunne. Og de mente endda at det kunne bruges til meget mere end det.

Carlo the Westie hygger i solkrogen bag Mega Læsejl fra Isabella
Carlo the Westie hygger i solkrogen bag Mega Læsejl fra Isabella

Et Mega Læsejl kan bruges til andet end camping

Umiddelbart er et Mega læsejl tænkt til fastliggende campister. Og med god grund. Da Mega stellet, som navnet antyder, er stangsættet i det, har en betragtelig vægt. Men hvor der er vilje, er der vej. Læsejlet blev pakket sammen og lånt ud til Inge og Mikael. Da de kun rejser i Danmark, har de sjældent oppakning med til flere uger, så det kunne sagtens ligge bag i deres bil.

Annonce (læs mere efter annoncen)
Mikael tænker over hvordan han sætter Mega Læsejl op
Det er ikke så kompliceret at sætte op. Men selvfølgelig skal der lige tænkes over tingene
Hyggekrog Isabella Mega Læsejl
Hyggekrog Isabella Mega Læsejl

Den første tur de havde det med på, var en tur til Århus. Her fik de lavet både læ og hegn, så at deres hund ikke kunne rende væk. De fik lavet en hyggelig ”gårdhave” foran deres campingvogn. Nu er deres campingvogn en istandsat retrovogn, og ikke en af de største, så de nyder også meget livet udenfor vognen når de er afsted.

Dejligt at nyde morgenkaffen i fred og ro bag ens Mega Læsejl
Der er gode muligheder for at lave hyggekroge

Mega Læsejl er fleksibelt

Mega Læsejlet er praktisk på den måde, at der er flere sektioner. Der er en 4-fløjs, og en 6-fløjs version. Disse kan kombineres som man ønsker det. En af de ting som vores venner faldt for, er at der også er en låge. Næsten præcis som en havelåge derhjemme. Så kan de nemt komme ud og ind med deres hund. De har tidligere sat et mere traditionelt hønsenets hundehegn op, men da man næsten ikke kan se det, er det desværre også nemt at snuble i hvis man lige glemmer det er der.

Carlo the Westie og Isabella Mega læsejl
Carlo the Westie kan godt lide at gå på opdagelse – så er det godt med et læsejl med låge

Men nu er det ikke kun på tur at Mega læsejlet kan bruges. Inge og Mikael har en stor have og bl.a. et dejligt drivhus. Haven er indrettet så der ikke rigtigt er nogen lækroge. Men her kunne Mega læsejlet bruges. De fandt hurtigt ud af at sætte det op omkring deres drivhus, hvor man så hurtigt fik kreeret en hygge – og lækrog. Og det praktiske er, at en jo er lige til at flytte hvis man ønsker en lækrog et andet sted i haven, eller at vinden vender.

Det er smart med et Isabella Mega Læsejl at det også kan bruges hjemme
Det er smart med et Isabella Mega Læsejl at det også kan bruges hjemme
Isabella Mega Læsejl kan også bruges hjemme i haven
Dejligt at det også kan bruges hjemme i haven

En læsejl kan jo sagtens også bruges andre steder – haven som her, på stranden, i skoven, eller andre steder hvor man enten føler for lidt afdækning eller privatliv.

Klik her hvis du er blevet lun på et Isabella Mega Læsejl

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar