DCU-Camping Rørvig Strand

af Ann Karina
dcu rorvig camping 2010 01

Camping Rørvig Strand ligger som navnet antyder i Rørvig. For dem der ikke skulle vide det, ligger Rørvig i Nordsælland, få kilometer fra Nykøbing Sj..

Camping Rørvig Strand er en DCU campingplads og derfor kan man her benytte sig af alle DCUs rabatter og ordninger. Campingpladsen har et par hunderede enheder og et område med hytter.

DCU Rørvig Camping
Området med hytter

Campingpladsen har udmærkede legepladser og hoppepuder til både børn og andre barnlige sjæle.

DCU Rørvig Camping
Legeplads med gynger, klatrestativ, rutsjebane m.m. – og ikke at forglemme hoppepuderne i baggrunden

Som noget nyt, har pladsen et fitnessrum med mange forskellige træningsredskaber. Her kan man, mod betaling, få stillet sin træningslyst på de forskellige maskiner eller på boksebolden.

DCU Rørvig Camping
Det helt nye Fitnessrum

I samme bygning er der et aktivitetsrum til de unge med spillemaskiner.

DCU Rørvig Camping
Aktivitetsrum med bl.a. spillemaskiner

Der er to servicebygninger på pladsen og forholdende er udmærkede. Den ene bygning er af ældre dato, men er rimlig velholdt. Der forefindes kun køkken i den nyeste servicebygning. Der er ligeledes et fælleshus med et stort grillareal og terasse forran.

DCU Rørvig Camping
Den nye servicebygning

DCU Rørvig Camping
Et kig ind i badeafdelingen

DCU Rørvig Camping
Fælleshus med stor grillterrasse

DCU Rørvig Camping
Den store fællesgrill

Enhederne er af meget blandet størrelse, så skal man bruge en lidt større enhed, skal man endelig huske at gøre opmærksom på dette når man reserverer. Pladsens turistpladser ligger blandet ind imellem fastliggerpladserne hvilket jeg syntes er rigtigt godt. På den måde kommer man som rejsende campist i god kontakt med fastliggerne. Vejene på pladsen er smalle men udmærkede.

 

I forbindelse med receptionen er der en udmærket butik med de mest nødvændige dagligvarer. Butikken og receptionen har middagslukket, så det skal man lige tage højde for ved check-in/ud – hvilket vi glemte og var nødt til at vente udenfor i næsten 2 timer! Man kan nemlig ikke bare køre ind, da der er en bom. Til bommen skal man bruge et bomkort der udleveres ved check-in.

DCU Rørvig Camping
Receptionen på Camping Rørvig Strand

Camping Rørvig Strand ligger omkranset af skov og 200 meter fra en af Sjællands flotteste badestrande og kun et par kilometer fra den hyggelige handleby Nykøbing Sj.

DCU Rørvig Camping
Stranden ved Camping Rørvig Strand er utrolig flot og indbydende

DCU Rørvig Camping
Der er rigtig gode adgangsforhold til stranden

Feriebyen Rørvig ligger kun 6 km væk. Herfra kan man tage færgen til Hundested. I Rørvig er der også en rigtig god fiskeforretning med et stort udvalg af frisk og røget fisk.

DCU Rørvig Camping
Adgang sker med bomkort

DCU Rørvig Camping
Her er pænt og rydeligt

DCU Rørvig Camping
Camping Rørvig Strand fremstår som en flot og velordnet plads
.

Links:
Relevante Link(s) : DCU Rørvig Strand Camping

 

 

Prøv også at læse disse indlæg