Ore Strand Camping

af Ann Karina
Ore Strand Camping

Ore Strand Camping i Vordingborg, er en lille campingplads med plads til 95 enheder. Pladsen ligger i første parket til Storstrømmen og har derfor den skønneste udsigt over vandet.

 Ore Strand Camping har 3 stjerner så at kalde Ore Strand Camping for en luksusplads ville være en overdrivelse. Til gengæld er det en meget velfungerende mindre 3 stjernet plads. Og campingpladsen til en rigtig lille oase.

Ore Strand Camping
Ore Strand Camping er en dejlig campingplads – tæt på både by og vand

Som sagt er det ikke det vilde luksus på Ore Strand Camping, men der er velordnede forhold. Sanitetsbygningerne er af ældre dato, men der er gjort meget for at gøre dem rare og hyggelige. Inde i bygningerne er der pyntet op med blomster (dog kunstige) og udenfor er der anlagt en sydlandsk inspireret terrasse.

Ore Strand Camping
I dameafdelingen er der pyntet op med blomster og gjort hyggeligt

Ore Strand Camping
De mindste skal da hellere ikke mangle noget

Ore Strand Camping
Overalt omkring sanitets- og servicebygningerne er der anlagt terrasse og pyntet med blomster

Ore Strand Camping
Sydlandsk stemning i Vordingborg

Ud af pladsens 95 enheder er der kun 30 enheder til rejsende campister. Resten af enhederne er optaget af fastliggere. Ud over et par enkelte enheder, var fastligger enhederne pæne og velholdte, uden for meget fast inventar ud over fortelt og campingvogn. Vi mærkede dog ikke det store til at en så stor del af gæsterne på pladsen var fastliggere. De virkede på ingen måde sammenspiste og vi blev modtaget pænt. Campingpladsen tilstræber sig dog med tiden og naturlig afgang, at komme ned på en fordeling der hedder 50/50.

Ore Strand Camping
På trods af det store antal fastliggere, hærger der ikke kolonihavestemning nogen steder

Campingpladsens hytteområde har sin helt egen servicebygning og fællesrum, der gør det meget velegnet til større arrangementer som lejrskoler m.m..

Ore Strand Camping
Det store hytteområde er perfekt til lejrskoler eller klubber der vil på tur

Ore Strand Camping har en rigtig flot legeplads og moon cars, så der er masser af aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre. Skulle det ikke være nok, ligger campingpladsen stort set direkte på stranden hvor der er rigtig god mulighed for boltre sig. 

Ore Strand Camping
Der er selvfølgelig også en legeplads. En ny er på tegnebrættet

Campingpladsen har en meget velassorteret butik der også fungerer som reception. Her kan der købes de fleste almindelige dagligvarer – dog ikke frisk grønt og kød. Priserne er rimelige og man kan endda spille sin ugentlige Lotto eller Tips. Uden for butikken er der en parkeringsplads med god plads til ankomster og afrejser.

Ore Strand Camping
Overalt på pladsen er der ordentligt og pænt.

Lejrchefparret utroligt engageret og arbejdsomme. Vi var på pladsen i to dage og vi så dem hele tiden være i gang med renovering, rengøring, oprydning og alt muligt andet for at gøre pladsen mere indbydende for gæsterne. De er smilende og imødekommende og utrolig servicemindede.

Ore Strand Camping
Forårsstemning

Campingpladsen har en helt unik beliggenhed stort set på stranden. Der er vandudsigt fra mange af enhederne.

Ore Strand Camping
Tættere på vandet kan man ikke komme uden at få vand i forteltet

 

Ore Strand Camping
Dejligt med en fisketur ved solnedgangstid

Ore Strand Camping er en campingplads jeg allerede nu glæder mig til at komme tilbage til på et senere tidspunkt. Det er ikke den super moderne plads med store baderum og wellness, men den lille hyggelige plads med hjerterum og personlighed.

Ore Strand Camping
Skål og på gensyn – vi kommer helt sikkert igen

Du kan se mere om campingpladsen på Ore Strand Campings egen hjemmeside

 

Prøv også at læse disse indlæg