Campinggården Ulslev Strand

af Bjarne Søby
Active Image
På Falster tæt på Marielyst ligger Campinggården Ulslev Strand  – en perle af en campingplads for familier.

Campinggården Ulslev Strand er mellemstor campingplads. Den er inddelt i afskærmede områder, så den føles hyggelig uanset hvor på pladsen, man befinder sig. Der er mange levende hegn på campingpladser, der yder godt læ. Der er strøm på alle pladser. Standpladserne er af rimelig størrelse og plane., og der er gode tilkørsel forhold overalt.

Image

Servicebygningerne på pladsen er af nyere dato og indrettet med bl.a. køkken og badefaciliteter, familiebaderum, baderum til handicappede, sauna og solarium. På campingpladsen er der adgang til trådløst internet.

Image

Der er en rigtig god butik på pladsen, hvor man bl.a. kan købe frisk kød og friske grøntsager. Ligeledes kan der bestilles morgenbrød.

Der er også et cafeteria på campingpladsen. Her tilbydes Dagens Ret og alm. fastfood. Vi spiste der en aften, og maden er ganske udmærket. I forbindelse med cafeteriaet, er der en stor terrasse, hvor man kan indtage sin mad, når vejret tillader det.

Der er gjort meget for børn på Campinggården Ulslev Strand. Der er et kæmpe aktivitetsområde med plads til boldsport m.m. Her findes også den obligatoriske hoppepude. Desuden er der en mindre legeplads og to trampoliner på campingpladsen. Endelig må vi nævne campingpladsens dyrefold med får og lam.

Image

Med det bedste for børnene er næsten stranden. Campingpladsen ligger direkte ned til Østersøen og en dejlig sandstrand. Der er en rampe fra campingpladsen ned til stranden, så kørestolsbrugere og barnevogne kan let tages med helt ned på stranden.

Image

Vi tilbragte en dejlig uge på Campinggården Ulslev Strand. Vi faldt hurtig i snak med de øvrige campister på campingpladsen, og oplevede den generelle stemning som rigtig hyggelig. Vores ældste datter så vi ikke meget til under vores ophold der. Hun var ude og lege med de andre børn på campingpladsen det meste af tiden.

Image

Campinggården Ulslev Strand er et godt udgangspunkt for ture på Lolland og Falster. Vi besøgte Middelaldercentret i Nykøbing Falster, Knuthenborg Safari Park og Aalholm Automobilmuseum. Tæt på campingpladsen i Stovby Mølle ligger et glaspusteri, hvor der fremstilles og sælges mange specielle pynte- og brugsgenstande af glas.

Prøv også at læse disse indlæg