Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

DanCamp Trelde Næs Camping – en unik perle i fantastisk natur

af Ann Karina

Trelde Næs Camping ligger ca. 20 minutters kørsel fra Fredericia. Trelde Næs et smukt naturområde med Vejle Fjord på den ene side og indsejlingen til Lillebælt på den anden side.

Campingpladsen er en rigtig dejlig familiecampingplads hvor der er alt hvad der skal være for en god campingferie. Trelde Næs Camping har helårsåbent. Dog er det kun dele af pladsen der må have åbent om vinteren.

Treldenaes 01

Pladsen har udendørs badeland med 8 meter høj og 50 meter lang vandrutsjebane, flere bassiner og selvfølgelig er der også et børnebassin. Dette har lidt højere temperatur, så de små ikke fryser så let. Der er liggestole til fri afbenyttelse. Badelandet har åbent fra ca. midt i maj til 1. september. Da ikke alle vil benytte sig af badelandet, har campingpladsen valgt at der er brugerbetaling på det. Det koster kr. 15,- pr. person hvis du bor på pladsen. Og hvis du køber et klippekort med 10 besøg, sparer du 5 kr. pr. besøg.

Det er et rigtigt godt bade land med en 50 m lang rutsjebaneDet er et rigtigt godt badeland med en 50 m lang rutsjebane

Treldenaes 03

I børnebassinet er vandet varmere så de små ikke fryserI børnebassinet er vandet varmere så de små ikke fryser

Ved siden af badelandet er den lille wellness afdeling. Her er åbent hele året. I wellness afdelingen er der varm sauna, tyrkisk dampbad og indendørs spabad. Du kan der udover slappe af i en af liggestolene som er til fri afbenyttelse.

Wellness afdelingen har åbent hele åretWellness afdelingen har åbent hele året

Der er både sauna og dampbadDer er både sauna og dampbad

På campingpladsen er der to vildmarksbad. De er placeret med udsigt over Vejle Fjord. Disse kan lejes på dagsbasis og det er en helt unik oplevelse at sidde i det 38 gr. varme vand og nyde udsigten imens solen går ned. Vildmarksbadene er varmet op af en speciel brændeovn. De har plads til 6 personer.

Vildmarksbad kan lejes. De har udsigt over Vejle FjordVildmarksbad kan lejes. De har udsigt over Vejle Fjord

Hele området omkring receptionen er udnyttet til butik (i receptionen), opholdsrum, møderum, legerum og en lille grillbar/café. Og det er også her at den største servicebygning er. Der familierum, toilet og baderum til begge køn, handicaprum, vaskeri og køkken. Faciliteterne ser ganske fine ud.

Treldenaes 09

Treldenaes 10

Treldenaes 11

Treldenaes 12

De søde piger i receptionen er klar til at modtage dig og din familieDe søde piger i receptionen er klar til at modtage dig og din familie

Selve campingpladsen er placeret i lettere kuperet natur, lige på Trelde Næs. Den ligger helt ud til en meget spændende klint. Der er flere hundrede trin ned til vandet, men det er en fantastisk spændende oplevelse og et meget smukt syn. Der er mange spændende ting at finde på stranden og der er selvfølgelig også en badebro, så det er muligt at bade i Vejle Fjord. Selve Trelde Næs ligger med vand på tre sider. Flere og flere geologer har fået øjnene op for området, da det er et meget spændende geologisk område.

Der går en trappe fra campingpladsen ned til stranden. der er flere hundrede trin, men det er tilladt at holde pause undervejs ;)Der går en trappe fra campingpladsen ned til stranden. der er flere hundrede trin, men det er tilladt at holde pause undervejs 😉

Allerede halvvejs nede fornemmer man den storslåede naturAllerede halvvejs nede fornemmer man den storslåede natur

Treldenaes 16

Treldenaes 17Det er et naturmæssigt og geologisk spændende område

Campingpladsen har en badebro, så man kan komme lidt længere ud inden man hopper i vandetCampingpladsen har en badebro, så man kan komme lidt længere ud inden man hopper i vandet

Campingpladsen har ca. 400 enheder i forskellige kategorier. Der er standardpladser på 100m2. Frontpladser der ligger tættest på stranden, dog uden udsigt da der er beplantning. Disse er ligeledes på 100m2. Komfortpladserne er også på 100 m2, men har også vand og afløb på pladsen og antennestik.  Teltpladserne er allernederst på pladsen, helt tæt på stranden. Der er mulighed for tilslutning af el.

Campingpladsen har mange forskellige typer enheder og både fastliggere og rejsende campister er velkomneCampingpladsen har mange forskellige typer enheder og både fastliggere og rejsende campister er velkomne

Treldenaes 20

Derudover har pladsen ca. 50 hytter og en række luksustelte i ren glamping stil med toilet og bad. Der er også en gammel gård tilknyttet pladsen og her er der 18 værelser der kan lejes.

Luksusteltene har både bad og toiletLuksusteltene har både bad og toilet

I hytteområdet, der ligger for sig selv på den anden side af vejen, er der også en servicebygning med fire familierum. Hyttebyen er nærmest opdelt som en by med veje på kryds og tværs. Der er flere forskellige type hytter.

Treldenaes 22Hytterne ligge på den anden side af vejen og har deres egen port og indkørsel

Der er forskellige typer hytterDer er forskellige typer hytter

Det er også her på den anden side af vejen at den rigtigt fine minigolfbane ligger. Den er hyggelig med små vandhul, broer, masser af blomster og planter og små huse.

Treldenaes 24Minigolfbanen er rigtig fin

Treldenaes 25

Treldenaes 26

Campingpladsen har to store og et mindre telt der kan lejes til arrangementer. Der er gulv og bænke i teltene.

Treldenaes 27Der er også legeplads i hytteområdet

Treldenaes 28Og selvfølgelig en stor legeplads i campingområdet

Treldenaes 29De to store telte kan forbindes hvorefter der er plads til 200 personer

Pladsens unikke beliggenhed i den smukke natur, og stadigvæk forholdsvis tæt på alt er et stort plus. Der er alle Midtjyllands seværdigheder inden for radius. Så uanset om den står på Legoland eller Givskud Zoo, tager det ikke lang tid at nå dertil.

Treldenaes 30

Klik her og læs mere om Dancamps Trelde Næs

Klik her og se Dancamps andre campingpladsen 

Prøv også at læse disse indlæg