Stor ombygning på Klim Strand

af Bjarne
Active Image
Klim Stand Camping bygger om, og kan i sæsonen 2007 præsentere et nyt vandland, en ny legehal, et nyt Wellness område, ny reception og ny butik.

Vi har før skrevet om Klim Strand Camping, og mener det er en af de dejligste campingpladser i Danmark. Vi fandt at servicebygninger og øvrige faciliteter var i top, og kunne ikke ønske os bedre forhold.

Men Klim Strand Camping har visioner, og ønsker også i fremtiden at være en af de bedste campingpladser i Danmark. Så derfor har de valgt at gøre gode ting endnu bedre. Dette har medført en opførelse af en ny hovedbygning, en ny legehal og et nyt vandland.

Image Image Image

Den gamle hovedbygning er blevet revet ned, og der er opført en ny hovedbygning med reception med tilhørende café og en ny købmandsbutik. Fra receptionen er der udsigt til vandlandet og adgang til både vandland og legehal.

Den 600m2 indendørs legehal, er bygget op omkring temaet ”Strandrøvere” og børnene kan ”gå planken ud” og hoppe fra ø til ø – et rigtigt eventyr! Der vil være entré på denne aktivitet.

Image 

D. 1. juli åbner det nye vandland, som er inspireret af det skønne Bulbjerg. Børnene kan hvine af grin over en tur i vandrutschebanen eller prøve kræfter med klatrevæggen, Skarre klit. Den nuværende svømmehal vil indgå i vandlandet, og fra 1. juli vil der herefter være entré på denne aktivitet. Indtil 1. juli vil der dog, for de der bor på pladsen, være fri entré til svømmehallen.

Image 

I den nuværende spillehal og omklædningsrum bygges et wellness område med massagebad, ølbad, koldtvandskar, sauna, dampbad, behandlingsrum og hvilepladser for voksne. Der bygges også nye omklædningsrum. 

Vi glæder os til at besøge Klim Strand Camping og se de nye tiltag med egne øjne.

Læs mere på Klim Strand Camping

Prøv også at læse disse indlæg