Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Jelling Familie Camping – velordnet campingplads

af Ann Karina
Jelling Familie Camping

Jelling Familie Camping er beliggende i byen Jelling i det centrale Jylland. Campingpladsen er en stille og rolig og velordnet campingplads. Jellinge Familie Camping har helårsåbent.

Jelling Familie Camping har en rigtig god beliggenhed for oplevelser i Jylland. Rigtigt mange seværdigheder i Jylland, ligger inden for ca. en til to times kørsel fra campingpladsen.

 Familiecampingjelling 01

Jelling Familie Camping er i gang med at gennemgå en større omgang istandsættelse, efter at pladsen har ligget stort set urørt hen igennem mange år. Der er blevet bygget nye servicefaciliteter hvor der kun er store familierum, nyt køkken med moderne hvidevarer og hele pladsen har fået nye strømtavler.

Plads til både børn og voksnePlads til både børn og voksne

Annonce (læs mere efter annoncen)

Campingpladsens overnatningspriser er meget rimlige. Og når man booker – uanset om det er hytte, mobilhome eller enhed er alt inkl. Alle personer, gebyrer, Wi-fi, strøm. Bad og varmt vand er også inklusiv.

Lige ved siden af campingpladsen ligger byens friluftsbad, og også her er der gratis adgang. Man skal blot betale et depositum for et adgangskort i pladsens reception. Men det får man jo tilbage når man afleverer kortet igen.

Mange typer enhederMange typer enheder

Campingpladsen har knapt 300 enheder af forskellige størrelse. Der er 42 hytter og mobilhomes, og flere er på tegnebrættet.

Der er 5 forskellige hyttetyper at vælge imellem (inkl. mobilhomes) og kommer man med sin egen campingvogn, autocamper, teltvogn eller telt, kan man frit vælge imellem pladserne på campingpladsen.

Familiecampingjelling 04

Familiecampingjelling 05

Som sagt er der en masse at opleve i området. Men hvis man vil blive på pladsen og hygge sig der, er der også aktiviteter. Der er minigolf, legepladser, friluftsbad, butik og café. Og skulle man ønske at gå en tur, er bl.a. Jellingestenene kun en kort spadseretur væk. Er man til aktivitet, er der også Jellinge Golfklub, og naturen omkring Jellinge og Vejle indbyder også til nogle gode vandre-og cykelture.

Der er flere hyttetyper at vælge imellemDer er flere hyttetyper at vælge imellem

Familiecampingjelling 07

Familiecampingjelling 08

Familiecampingjelling 09Moderne Mobilhomes med bad og toilet og soveplads op til 6 personer

Hele sommeren er der også forskellige aktiviteter for hele familien. Der er alt fra legedag med børnene, snobrød og popcorn, klovne, helstegt pattegris, levende musik og countryweekend.

Gratis minigolfGratis minigolf

Flere legepladserFlere legepladser

Café og butikCafé og butik

Torvet hvor der er underholdningTorvet hvor der er underholdning

Nye kæmpe store familiebaderumNye kæmpe store familiebaderum

Flot nyt køkkenFlot nyt køkken

Familiecampingjelling 16Fine faciliteter

Det er dejligt at se at en lejrchef som Peter Gosvig, tager hånd om pladsen. Det ville være synd at hvis en campingplads med en sådan god beliggenhed og potentiale fik lov til at sygne hen. Pladsen er ikke tip top moderne med diverse animationsprogrammer m.m., men en hyggelig plads med masser af potentiale. Og det er tydeligt at der er ved at komme skik på pladsen.

Klik her for at besøge Jellinge Familie Campings hjemmeside

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg