Annonce (læs mere efter annoncen)

Sommertur ’09: Klim Strand Camping, Del 3

af Bjarne Søby
Klim Strand, Del 3

Klim Strands nye tilbygning huser også campingpladsens Badeland og Wellness-tilbud. Her kan børn og unge more sig i vandet mens de voksne kan nyde roen og få lindring i både krop og sjæl i Wellnessområdet.

Wellnessområdet på Klim Strand er også omfattet af campingpladsens tema, og indvendigt er afdelingen designet med tanke på egnens bondegårde. Væggene er rustikke og hvide og stengulvet minder om de asymmetriske sten på en gårdsplads. Lokalerne er dekoreret med nogle af de redskaber som har været anvendt på gårdene. Selv en hestevogn med et par hundrede år på bagen er der blevet plads til i lokalerne.

Klim Strand, Del 3
Wellnessområdet er inspireret af de mange gårde på egnen omkring Klim Strand

Klim Strand, Del 3
Træet er hentet fra en gård i Italien. Det giver ro og er utroligt flot

Annonce (læs mere efter annoncen)

Men den er ikke det eneste, der er flere hundrede år gammelt der. For at skabe den helt rigtige stemning er træet i loftet hentet fra en gammel bondegård i Italien. Det har sjæl, patina og en helt fantastisk struktur, og er afgjort med til at give den der fornemmelse af ‘her er ro, tiden står næsten stille og her kan jeg slappe af’.

Klim Strand, Del 3
Plads til afslapning. Her kan man sidde og læse og drikke kaffe, the eller vand i mellem bade og behandlinger

Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig før har været i et Wellnessområde. Og da jeg kom ind i Wellnessområdet på Klim Strand, var min første tanke da også: “Ok – her er pænt, men er det her ikke bare et kæmpe badeværelse?”

Wellness er da også på sin vis forbundet med det at bade. Ordet Wellness benyttes over hele verden om sundhed og velvære. Dette både i bredeste forstand, men også om særlige velværeaktiviteter i Wellnesscentre og Spa’er. I Wellnesscentre udbydes bade (dampbad, sauna, boblebade m.m.), massage, krops- og ansigtsbehandlinger m.m.

Klim Strand, Del 3
Området med Spa-pool, dampbad og sauna

Sådan er det også i Wellnessområdet på Klim Strand. Når man har betalt indgangen til Wellnessområdet, så har man fri adgang til afslapningsområdet, sauna, dampbad og den store Spa-pool.

Klim Strand, Del 3
Det er i kar som disse, at man kan prøve at bade i øl, rødvin eller mælk

Klim Strand, Del 3
Line og Ann Karina i Dampbadet

Klim Strand, Del 3
Efter dambadet kan man stille sig under spanden med det iskolde vand. Og tro mig – det er virkeligt koldt, men det frisker op

Jeg er ret glad for både dampbad og sauna, så der tilbragte jeg størstedelen af tiden i Wellnesscentret. Jeg kunne også have sat mig ud i en af liggestolene i afslapningsområdet og slappet af, men jeg hoppede i den store Spa-pool i stedet. I Spa’en er der mulighed for boblebad og forskellige massagetyper med vand. Igen – den er superflot, og man slapper virkelig af i den dæmpede belysning.

Klim Strand, Del 3
I den store Spa-pool kan få forskellige former for massage med vand og luftbobler

Klim Strand, Del 3
Her er to badenymfer hoppet i Spa-poolen og nyder boblebadet

Man kan også købe forskellige Wellness-behandlinger. Tilbuddet er stort og varieret, og spænder lige fra bade i øl, rødvin eller mælk til mere intensive behandlinger med massage og hudpleje.

Klim Strand, Del 3
Her ligger Ann Karina pakket ind i Dødehavsmudder.

Ann Karina ofrede sig og lod sig underkaste en af de større behandlinger, der omfatter peeling med salt, afrensning, mudderindpakning, indsmøring i lotion med massage. Hele behandlingen tog ca. 75 min. og at dømme efter Ann Karinas saglige ansigtsudtryk, da hun kom ud, så havde det vist været rigtigt godt 🙂 Det skal også lige nævnes, at personalet i Wellnessområdet på Klim Strand ved hvad de har med at gøre. Den pige, der behandlede Ann Karina var f.eks. uddannet Kosmetolog og Massør.

Klim Strand, Del 3
Det er en uddannet Kosmetolog og Massør, der behandler Ann Karina

Hvor det mest er voksne, der bader i Wellnessområdet, så er derplads til alle i campingpladsens vandland.

Klim Strand, Del 3
Poolområdet med børnebassin, svømmebassin og vandland

For nyligt udvidede Klim Strand den eksisterende svømmehal og byggede et vandland til. Så nu råder campingpladsen over et børnebassin, et stort svømmebassin og et vandland med vandrutsjebane, bassin og gejser.

Klim Strand, Del 3
Det nye Vandland med rutsjebane og gejser

Vandlandet fortæller også et stykke egnshistorie. Den store vandrutsjebane symboliserer Bulbjerg og gejseren symboliserer Skarreklit. Indtil 1978 stod kalkstøtten Skarreklit i Vesterhavet ud for Bulbjerg. Der er havde den trodset bølger og vind i mange hundrede år, men i 1978 gav den efter under en storm og sank i havet.

Børnene i vandlandet er nok mildest talt ligeglade med Bulbjerg og Skarreklit. Men de er bestemt ikke lige glade med vandrutsjebanen og gejseren. Der bliver leget og badet dagen lang i badelandet. Rutsjebanen er udformet så mankan få fart på nedad, men man kan også tage den i et mere roligt tempo, hvis man har lyst.

Klim Strand, Del 3
Sissels første tur i en Vandrutsjebane

Den er så sikker, at jeg kunne tage Sissel med op i vandrutsjebanen, og for første gang i sit liv, prøvede hunsådan entur. Det var en stor oplevelse for hende, og hun nød det i fulde drag.

Hvor Line mest bade i det store svømmebassin, så var Sissel mere til det lave vand i Børnebassinet. Her er der plads til at lege og bade – både for børn og forældre.

Klim Strand, Del 3
Her leger Line og jeg 10, 20, 30… med Sissel. Hun elsker at bade og det er let at have hende med i børnebassinet

Hvis vandrutsjebanen i det indendørs badeland ikke er spændende nok, så er der en kæmpe udendørs vandrutsjebane på campingpladsen. Den er placeret oppe ved indkørslen, så skrig og hvin fra de badende børn generer ikke campingpladsens gæster. Det store vandrutsjebane har to ruter ned, og der er fart på når man drøner ned gennem sving og fald.

Klim Strand, Del 3
Den store vandrutsjebane giver både fart og spænding på turen ned gennem sving og fald

Neden for vandrutsjebanen er der et område med liggestole, hvor forældre kan slikke sol, mens de holder øje med deres børn. En lille isbod er der også på området. Der er læ for vinden, og i det hele taget er der ret hyggeligt.

Klim Strand, Del 3
Der er plads til solbadning på fliserne omkring rutsjebanen

Så der er muligheder nok både for børn og voksne, når det gælder det at bade. Og hvis det ikke er nok, så kan man jo gå på stranden og bade der.

Klim Strand, Del 3
Er man ikke til at bade indendørs, så kan man jo altid gå på stranden.

Serviceniveauet på Klim Strand er meget højt. Har man spørgsmål eller brug for hjælp, så bliver ens henvendelse behandlet seriøst, venligt og professionelt. Vi har tidligere skrevet om det store og velfungerende baderum til handicappede, men vi havde en lille anke til dette – nemlig at der manglede til fralægningsplads. Vi nævnte dette i receptionen, og dagen efter så vi at man var ved at sætte to hylder op i baderummet. Det kan vi kun betegne som super service!

Klim Strand, Del 3
Dagen efter vi påpegede at der manglede fralægningsplads i handicapbadet, blev der sat hylder op. Super Service!

Nu er badeland og Wellness ikke de eneste aktiviteter her på campingpladsen. I næste artikel her fra Klim Strand kan du bl.a. læse om det store aktivitetsområde, om restauranten og om vores tur til Nordsøen Oceanarium.

Klim Strand, Del 3
Aftenstemning på stranden. Her med månen lavt over campingpladsen

Du skal også lige se et par billeder fra en af vores aftenture på stranden. Her er så flot, at det næsten ikke kan beskrives. Billederne her yder hverken stranden eller aftenstemningen retfærdighed, men de kan da give en ide om hvor smukt her er.

Klim Strand, Del 3
Nogle går ture på stranden. Andre skumringen til at fiske fra stranden. Der ligger nogle gamle bunkere ude i vandet, og her går der mange fisk.

Links:
Hjemmeside: Klim Strand
Gå til del: 1234
Send til Facebook  
Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg