Super tilbud! Ferie for hele familien i 8 dage for kun kr. 1495,-

af Ann Karina
Wester Camp i Børnehøjde

Kickstart skolesommerferien på Western Camp med dette super tilbud! Ferie for hele familien i 8 dage i egen vogn for kun kr. 1495,- inkl. alt – også strøm. Det bliver ikke meget billigere, og så er der masser af aktiviteter på Western Camp – både for børn og voksne.

Tilbuddet gælder i perioden 27. juni til 05.juli. Og skulle du have lyst til have vennerne med på ferie, så er der samtidig mulighed for at kan leje en hytte med 20 % i rabat på ugenlejen + en ekstra gratis dag. Dette tilbud gælder alle Westerns Camp hytter –uanset kategori.

Normalprisen for 8 dage i egen vogn er normalt kr. 2.592,- for 2 voksne og 2 børn, så der er virkelig tale om et godt tilbud. 

For at gøre brug af dette tilbud, skal du bestille opholdet enten på telefon +45  54 94 61 00 eller pr. email mail@westerncamp.dk. HUSK at oplyse koden: CampingDeals

Western har så meget at tilbyde børn (og barnlige sjæle)

Western Camp har så meget at tilbyde børn – i alle aldre 😉 Mange forbinder Western Camp med Country Music og Linedance. Men faktisk har campingpladsen langt flere tilbud til børn end til de voksne. Western Camp er sjov, hygge, nærvær og en masse oplevelser for hele familien.

Western Camp ligger byen Kramnitze ved Rødby på Lolland. Dvs. den ligger tæt på seværdigheder og attraktioner som f.eks. Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret i Nykøbing, LaLandia m.fl.. Western Camp er derfor en udmærket base for udflugter på Lolland og Falster.

Wester Camp i BørnehøjdeRidderturnering i Middelaldercentret i Nykøbing

Wester Camp i BørnehøjdeKnuthenborg Safaripark

Men camping handler om andet end at se nye seværdigheder hver dag. For mange børnefamilier handler det også om fred, ro og tid til at være sammen. Og netop på dette område er Western Camp helt unik. Her er der nemlig masser af tilbud som familien kan samles om, men der er også plads til at børn kan være børn – vel og mærke på børnenes egne præmisser.

Wester Camp i BørnehøjdeMan oplever ting på Western Camp, som man ikke ser på andre campingpladser. Her er det en gæst, der har taget en popcornsmaskine med – til stor glæde for mange børn 🙂

Western Camp har som nævnt rigtig mange tilbud og aktiviteter for børn – aktiviteter der er sjove at deltage i, og efterfølgende inspirerer til leg med de mange andre børn på campingpladsen.

Wester Camp i BørnehøjdeLær at kaste med lasso af en ‘ægte’ cowboy

Wester Camp i BørnehøjdePrøv evnerne som bueskytte af

Wester Camp i BørnehøjdeEller lær at kaste med hestesko – et sjovt, men næsten glemt spil

Der er god plads til leg på campingpladsen. Enten på hoppepuden, på en af legepladserne, i Western City, på boldpanen, eller i skoven eller på markerne lige ved siden af campingpladsen. Og børnene bruger da også hele campingpladsen til at lege på. Det er dejligt at opleve, og det giver campingpladsen masser af liv og stemning.

Kun 400 m. fra campingpladsen ligger stranden, der med sin Blå Flag udmærkelse sikrer ren strand og rent vand. Så badeferie er også en mulighed.

Wester Camp i BørnehøjdeHer ristes der skumfiduser over åben ild

Om aftenen kan børnene lytte til musik og evt. forsøge sig med Linedance sammen med de voksne. Some regel er der altid et par voksne, der hjælper børnene med at lære Linedance. Men mange af børnene fortsætter nu bare deres leg eller ‘hænger ud’ på området ved hoppepuden 🙂

Wester Camp i BørnehøjdeDer er plads til at børn kan forsøge sig med Linedancen sammen med de voksne

Også på et andet område kommer Western Camp børnefamilierne i møde – nemlig på prisen. Det er ret billigt at bo på Western Camp. Her er der ikke forhøjede priser i højsæsonen, og pladsgebyret er kun på 50,- kr inkl. el. Det er rigtig billigt, og det luner i et hvert feriebudget 🙂 Og så er det tilladt at have hund med.

Enhederne på Western Camp er pænt store og alle har el-tilslutning. Der er to servicebygninger på pladsen, hvor alle faciliteter forefindes.

Wester Camp i BørnehøjdeEt kig ind i de nye toiletter bag sceneområdet

Wester Camp i BørnehøjdeFamilierum med pusleplads

Kommer man ikke i egen campingvogn eller telt, så er det muligt at leje en hytte på campingpladsen. Det er langt billigere end at leje f.eks. et sommerhus, og så kan børnene benytte alle campingpladsens tilbud. Western Camp har netop opført de helt nye Westernhytter. Det er moderne hytter med masser af plads og stort set alle faciliteter. Westernhytterne er selvfølgelig tro mod campingpladsen koncept, og ligger i campingpladsen åbne ‘skovområde’.

Western Camp er et inspirende og aktivt paradis for børn. Der er masser af plads og ‘højt nok til taget’ til at børnene på campingpladsen kan lege på deres egne præmisser – enten på egen hånd eller gennem de mange aktiviteter på pladsen.


Wester Camp i Børnehøjde

Der er mulighed for ponytræk

Wester Camp i BørnehøjdeEller en tur med ‘dillingencen’

Og alle ved, at når børnene har det godt på ferien… så har forældrene det som regel også 🙂 Se mere til aktiviteter, priser m.m. på Western Camp’s egen hjemmeside.

 

Prøv også at læse disse indlæg