Rødvig Camping

af Ann Karina
roedvig_01_0410

Rødvig Camping ligger på Stevns, kun få kilometer fra den hyggelig Rødvig by og kun 5 km fra Stevns Klint.

Rødvig Camping er en rigtig “mand/kone” plads hvor man straks fornemmer den familiære stemning. Velkomsten er hyggelig og nærværende og man føler sig straks velkommen.

Rødvig Camping har knapt 200 enheder i forskellige størrelser. Campingenhederne er på minimum 100 Kvm med strøm. På teltenhederne er der også mulighed for strøm hvis dette ønskes.

Pladsen er opdelt i mindre celler med op til 12 enheder i hver celle. Imellem cellerne er der naturhegn, der giver en god læ på pladsen. Pladsen er anlagt som en lang tange med en ensrettet vej hele vejen rundt på pladsen. Det med den ensrettede vej syntes jeg er en rigtig god idé. Børnene lærer det hurtigt og kan derfor færdes mere sikkert på pladsen og os andre der skal køre vores vogne og vogntog ind og ud, slipper for “propper” i trafikken.

roedvig_02_0410
Den ensrettede vej går hele vejen rundt om pladsen med parcellerne placeret på hver side

Pladsen har også 15 hytter i fem forskellige kategorier. Der er luksushytter med alt hvad det indebærer fra fuldt udstyret køkken, tv og dvd til toilet og bad. Hytter ” midt i mellem” og til dem der ikke har de store krav, er der spartanske overnatningshytter med kun det mest nødvendige.

roedvig_03_0410
De moderne luksushytter kan bruges til mange formål. Under vores besøg var det en 6. klasse der var på lejrskole i dem.

roedvig_04_0410
Campingpladsen har hele fem forskellige kategorier af hytter, så der er noget til enhver smag og pengepung

Centralt på pladsen er servicebygningerne placeret. Servicebygningerne er placeret rundt om en af campingpladsens legepladser. Servicebygningerne er af ældre dato, men absolut velholdt. Der er både almindelige kønsopdelte brusekabiner og toiletter, samt nogle store familiebaderum der også kan fungere som handicapbaderum. Det er også her man finder køkkenet, vaskerum samt tømmested til kemisk toilet. Udenfor, I forbindelse med køkkenet, finder man bænke og borde, hvor man kan nyde sin medbragte mad.

roedvig_05_0410
Servicebygningen ses i baggrunden. I forgrunden er den lille legeplads til de mindste med det søde prinsesse tårn.

roedvig_06_0410
Faciliteterne er af ældre dato, men absolut velholdt og der er rent og pænt

roedvig_07_0410
Familebaderummene er rigtigt store

Pladsen har også en kiosk. Den var godt nok lukket da vi besøgte pladsen, men mon ikke man kan købe de mest nødvendige forsyninger. I højsæsonen foregår check-in og check-ud også her. Der er trådløst internet på hele pladsen som kan tilkøbes ned til 1 time og op til en hel sæson til rimelige priser.

roedvig_08_0410
Pladsens kiosk og sommerreception/information

Overnatningspriserne er rimelige. Turistpriserne svinger for en almindelig familie med 2 voksne og 2 børn, fra omkring 195,-/nat til 250,-/nat alt efter bønenes alder og sæson. Sæsonpriserne er fra 8.200,- for en sommersæson til 2.925,- for en vintersæson.

roedvig_09_0410
På Rødvig Camping er der mulighed for diverse sæsonpladser hele året

Rundt omkring på campingpladsen finder man flere legepladser og aktivitetsområder. Der er den obligatoriske hoppepude, trampoliner, klatrevæg, moon-cars, minigolf og gratis udendørs bordtennis samt legeplads til de mindste med sandkasser og prinsesse legestativ. Alt ser pænt og velholdt ud og indbyder til mange timers underholdning.

roedvig_10_0410
Der er et stort aktivitetsområde til børn og barnlige sjæle, med hoppepude, klatrevæg og gyngestativ

roedvig_11_0410
Og selvfølgelig også en minigolfane

Pladsen ligger en smule afsides men gør ikke de fleste campingpladser det? Og med knapt 200 enheder, kan jeg forestille mig at der vil være meget “tryk på” servicebygningerne hvis pladsen er fuldt belagt.

Rødvig Camping er en hyggelig velholdt campingplads med plads til både store og små. Pladsen emmer af fred og ro og lejrchefparret giver pladsen personlighed.

Links:
Relevante Link(s) : Rødvig Camping

 

 

Prøv også at læse disse indlæg