Åbent Hus hos DanCamper denne weekend

af Bjarne Søby

DanCamper har fyldt deres opvarmede, indendørs udstilling med et stort udvalg af autocampere, så selv om vejret skulle være køligt eller vådt, kan du se de mange campere i tørvejr. Og så kan du prøvekøre en helintegreret Carthago.

Der er Åbent Hus hos alle campingbranchens medlemmer i dagene 25.- 27. oktober, og hos DanCamper er der åbent fredag til kl. 17 og både lørdag og søndag kl. 11 – 15. Langt de fleste autocampere er udstillet inden døre i den opvarmede udstilling.

Så uanset om du drømmer om en langtur til De Varme Lande, eller små hyggeture i skønne Danmark, så er der gode muligheder for at finde ønske-autocamperen til en fornuftig pris. Så ahr du ikke andre planer, så kig forbi og lad dig blive inspireret.

2020 modeller i udstillingen

DanCamper har nu fået de første nye 2020 modeller hjem fra Chausson, og de håber også at de når at få de første 2020 Carthago Van modeller hjem inden weekenden.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Du kan f.eks. se den lille, men meget rummelige autocamper, Chausson 520 på under 6 m. DanCamper har bestilt mange autocampere hjem, og kan i løbet af efteråret og vinteren præsentere et næsten komplet program fra Chausson.

Enkelt 2019 modeller tilbage

DanCamper er klar med et rigtig godt tilbud på de sidste 2019 modeller fra Carthago, Chausson og Westfalia. Dem kan du også se til Åbent Hus i denne weekend

Prøvekørsel af Carthago

Det er svært at forklare alle Carthagos kvaliteter – den skal opleves.

Vi har en helintegreret Carthago klar til prøvekørsel, så du selv kan opleve komforten og køreglæden.

Mange flotte brugte campere

Skulle du foretrække en brugt, er der også mange flotte topklargjorte brugte autocampere at kigge på. DanCamper har desuden forhandlet sig frem til en meget fordelagtig rente på finansiering hos Nordeas CampingFinans denne weekend.

Det hele sker hos DanCamper på Vegavej 8 i Horsens d. 25. til 27. oktober. Ud over de mange flotte autocampere så er der kaffe og kage klar, og hos DanCamper glæder de sig til en god snak om vores fælles lidenskab, autocampere og gode camperture.

Få flere oplysninger her: DanCamper

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nye regler for gasinstallationer i campingvogne

I henhold det Danske gasreglement er reglerne blevet skærpet for installationer i campingvogne og autocampere blevet skærpet. det betyder blandt andet at…

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar