Aktiv ferie er et hit hos Bryrup Campings gæster

af Ann Karina
Allerede ved ankomsten i Bryrup Campings reception, bliver gæsterne modtaget af et væld af muligheder for at udnytte pladsens tilbud om at være AKTIV for hele familien i de naturskønne omgivelser syd for Silkeborg

Bryrup Camping ved Silkeborg har stor succes med sit nye speciale: Aktiv Camp. Dette mærkede campingpladsen tydligt i Påsken, hvor det var meget populært.

”At introducere vores nye, Aktiv Camp, initiativ for vores gæster har indtil nu været en kæmpe succes””, fortæller lejrchef og indehaver, Carsten Andersen. Carsten har brugt mange timer igennem vinteren for at gennemarbejde det nye koncept.

Færdige pakker

”I det store hele handler det om at vi nu kan tilbyde vores gæster færdige aktivitetspakker. Der er pakker for hele familien uanset om det er de voksne, de ældre, de unge, eller for hele familien samlet. Fællesbetegnelsen er Aktiv Camp med bevægelse, sundhed og velvære. Rigtigt mange mennesker har motion som en fast daglig rutine. Vi giver dem nu mulighed for også at være aktive når de holder deres ferie på Bryrup Camping. Det hele er kategoriseret, færdigt tilrettelagt og selvfølgelig opdelt i forskellige interesseområder. Der er noget for enhver – uanset om du bare vil røre dig lidt, have det sjovt og blive underholdt eller om du er til fuld fart frem og vant til meget motion i hverdagen”, siger Carsten Andersen.

Stort udbud af aktivitetspakker

Det hele er indtil videre delt op i otte områder: Cykling, Gå eller løb, Geocaching, Badning, Kano og kajak, Fiskeri, Golf og Sjov, Leg og spil. Uanset hvad du vælger er der en gennemtænkt plan og udstyr til rådighed. Nu er det nemt som campist at være aktiv på ferien. Et eksempel er vores cykelprogram. Her lejer du en cykel med hjelm, mountainbike m.m. og du får udleveret en oversigt over optegnede ruter der er opdelt i forskellige sværhedsgrader og længder. Hvis man ønsker at spille golf, har Bryrup Camping aftaler om Green Fee med alle de lokale golfbaner i Silkeborg og Ry.

Carsten deltager selv i en del af aktiviteterne– f.eks. guidede gåture eller cykelture på mountainbikes. ”Det giver en god stemning og vores gæster føler sig velkomne. Samtidig nyder jeg at være en del af aktiviteterne sammen med dem”, siger Carsten.

Omgivelser med mange muligheder

I Bryrup er der perfekte forhold til at udfolde sig. Campingpladsen, der er 4 stjernet, er omringet af søer, skovområder med kuperet terræn og fredfyldte landeveje. En gæst der har prøvet det aktive program fortæller bekræftende,

”Vi har ikke tidligere besøgt Bryrup Camping, men det kommer vi helt klart il at gøre igen. Vi var meget begejstret for deres nye tiltag, Aktiv Camp, og kan kun anbefale det til andre campister. Jeg prøvede en af de guidede gåture og min mand var med på en moutainbiketur på en fantastisk flot rute”, siger Charlotte Lorenzen fra Aabyhøj. Charlotte og familien har været aktive campister de sidste 10 år. ” I vores familie er vi alle sammen altid aktive, så derfor falder det os også naturligt at være det når vi er på campingferie – og det er uanset om det bare er en kort weekendtur eller en længere ferie”, slutter Charlotte Lorenzen.

Klik her hvis du vil læse mere om Bryrup campings Aktiv Camp

 

Prøv også at læse disse indlæg