Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Maj Marked på Velling Koller med nostalgi og Tju Bang Chocolademand

af Bjarne Søby
velling koller presse 350514 01 alberte

Lions Club Them og Velling Koller har i samarbejde lavet et program med fokus på familie-oplevelser, og ligger i disse dage sidste hånd på det kommende marked, som bliver holdt for første gang den 31. maj.

”Maj Markedet bliver en skøn blanding af gamle traditioner og nutidens trends fulgt til dørs af god musik” fortæller Dorthe Dencker, som til daglig fungerer som leder på den socialøkonomiske virksomhed Velling Koller.
Forlystelser fra de gamle dage som ”Det muntre køkken, fiskedam, Slå søm i og ponyridning” vil være at finde blandt de gamle historiske bygninger i den gamle eventyrhave.

velling koller presse 350514 03 bagagerumssalgBagagerumssalg med masser af spændende ting

Det økologiske gartneri Garland fra Ikast har en større stand, hvor havefolket vil have mulighed for at købe småplanter og grønsager. Havedoktor-boden og Spørg-beskæringseksperten er nye tiltag som også appellerer til havefolket. Samt et bagagerumssalg blandt private med plantebytteri vil være at finde på lørdagens program.

Morgenbord – BBQ og børnebar

De morgenfriske kan starte dagen med nybagt morgenbrød i markedsteltet, og i løbet af dagen vil der bla. være en børnebar hvor der serveres friskskåret frugt og pandekager. Der vil tillige være en stor BBQ-buffet med tilhørende salatbar, og naturligvis kan der nydes en kølig fadøl i selskab med god live-musik.

Tju Bang Chocolademand og Trubadurer

Markedsteltet byder dagen igennem på et potpourri af sang og musik leveret af trubadurer fra Aarhus Sangskriverværksted. Dorthe Dencker fortæller: ”Jeg er rigtig glad for Sangskriverværkstedets deltagelse, da jeg ved, at netop deres arrangementer er kendt for den særlige atmosfære, som opstår, når mange musikere mødes på én gang” og hun forsætter ” Men der bliver også kræset for vores yngste gæster, da vi i dagens anledning har hyret Alberte Winding med Tju Bang Chocolademands-koncerten”.
På plænen i parken rejses der en scene og Alberte slutter dagen af med en friluftskoncert.

Priser som i gamle dage

Musikken og rådne fra ekspertboderne er ganske gratis, og de fleste aktiviteter koster en femmer. På campingpladsen er det gratis for børn at overnatte, og lige så i Kr. Himmelfartsferien. Dorthe Dencker håber, at rigtig mange vil støtte op om arrangementet og dermed samtidig støtte det arbejde Velling Koller og de unge mennesker og ikke mindst de frivillige gør i det daglige.

velling koller presse 350514 02 personalePersonale og frivillige på Velling Koller

Man kan læse mere på www.vellingkoller.dk og på www.facebook.com/vellingkoller

 

Prøv også at læse disse indlæg