AOC TRÆF 2013

af Festudvalget
aoc traef 2012 bogense 01

Igen i år vil der blive afholdt træf for alle brugere og venner af Alt Om Camping. Som ved de tidligere år, har vi bag Alt Om Camping heller ikke i år noget at gøre med selve arrangementet. Det er et træf for brugere, og det er 100% arrangeret af brugere. Det er vi selvfølgelig super glade for, og håber at træffet igen i år blive en kæmpe succes.

I år vil AOC træffet bliver afholdst på Top Camp Feddet ved Faxe. Det sker i wWeekenden d. 16 – 18. august 2013, og du kan allerede tilmelde dig nu.

Programmet er

Vi mødes fredag d. 16. august kl. 20.00 til frivilligt kaffebord på den store plæne mellem vognene, og ved dårligt vejr i konferencelokalet. Medbring selv kage, kaffe, the, service mm. 

Man må gerne ankomme til campingpladsen fra kl.14.00.

Lørdag formiddag slapper vi af og mødes herefter til SERIØS LEG kl.14.00, store og små, tykke og tynde, grimme og pæne. Der er masser af fine gaver at dyste om 🙂

Lørdag aften kl.18.00 mødes vi igen på plænen til det store AOC buffetbord. Her medbringes borde, stole, service og drikkevarer. Hvis dårlig vejr skal vi være i konferencelokalet. Hvis man ikke ønsker buffeten, må man selvfølgelig gerne medbringe sin egen mad.

Søndag morgen mødes vi meget søvnige kl. 9.00 til morgenbord med eget morgenmad.

Fra sidste års tovtrækningskonkurrenceFra sidste års tovtrækningskonkurrence

Som altid er det rasende billigt at deltage

Prisen for en familie op til 5 pers. i campingvogn, autocamper eller telt koster 200 kr. Pr. Overnatning, dvs. I alt 400 kr. for hele weekenden Inkl. fri bad og adgang til svømmehal.
Når I ankommer skal henvendelse ske i informationen, hvor opholdet betales. Husk at sige I skal deltage i AOC træf.

Tilmeldingen til AOC træffet skal ske ved mail til aoc@jjsk.dk.

Skriv hvor mange voksne og børn, samt hunde I kommer og selvfølgelig jeres navne og tlf.nr. Vi skal have jeres tilnmelding senest d. 1. August 2013.

Vi har bestilt en dejlig buffet, hvor voksne skal betale 149 kr. pr. person, og børn op til 12 år får en særlig børnemenu til 60 kr. pr. Barn. Tilmelding til maden skal ske i samme email, som I tilmelder jer træffet med.

Buffet til de voksne indeholder

  • Rejer eller spegeskinke på sprød salat
  • Marineret kyllingebryst på grønt –risbund med karrycreme
  • Varmrøget laks med asparges og sauce verte
  • Krydderskinke (koldt) med årstidens bagte grøntsager
  • Roastbeef (koldt) med blandet salat

Pris 149 kr.

Buffet til børn op til 12 år indeholder

  • 2 frikadeller
  • 1 stk. Kylling med bacon
  • Blandet pastasalat

Pris 60 kr.

Tilmeldingen er bindende og betalingen skal være os i hænde senest d. 1. August. Samlet beløb skal indsættes på konto reg.nr. 9388 konto.nr.0000116793. Sparekassen Djursland. Husk at skrive navn på ved overførslen.

aoc traef 2012 bogense 26Hygge ved AOC træffet sidste år

Vi glæder os til at se Jer alle sammen, gamle og nye, tykke og tynde, store og små, grimme og pæne i festligt campist-weekend-humør!

Venlig sommercampist hilsen fra

Festudvalget
Tina og Jimmy (tlf. 20332515, Tina)
Sussie og Kim (tlf. 24911750, Sussie)

P.S. I år har I en chance for at vinde tovtrækningen, for Sussie skal ikke deltage ? hæhæ

 

Prøv også at læse disse indlæg