Bo trygt på Elite Camp og vind flotte præmier

af CampingDanmark.dk
Active Image
Elite Camp består af 26 danske campingpladser, der har indgået et samarbejde med det vigtige formål, at give gæsterne en god ferieoplevelse på nogle af Danmarks bedste campingpladser.

ELITE CAMP pladserne lægger ekstra stor vægt på høj standard af service, faciliteter, bygninger, hygiejne og vedligeholdelse af pladsen. Alle er beliggende i naturskønne omgivelser, og sørger også for et større udvalg af aktiviteter til alle aldersgrupper.

Image 

Supplerende til alle de tilbud, der er på hver enkelt plads, tilbyder Elite Camp nu, at gæsterne kan deltage i lodtrækning af præmier til en samlet værdi på ca. 200.000 kroner.

– Elite Camp står for kvalitet og det ved vi, at den moderne campingfamilie sætter pris på. Siden organisationen blev dannet for to år siden er flere campingpladser kommet gennem det kvalitetsnåleøje, som hver plads bliver nøje vurderet efter, før de kan kalde sig Elite Camp plads, fortæller Lars Skifter fra Hasmark Strand Feriepark, der er en af de 26 campingpladser.

Sådan deltager man

Første gang man besøger en Elite campingplads, får man udleveret et Elite Turkort. For hver overnatning får man udleveret et værdimærke, som påklistres kortet.

Allerede ved udlevering af kortet deltager man i lodtrækningen af gavekort fra Premier Is og gratis overnatninger på en Elite campingplads. Ved to rækker deltager man også i lodtrækningen om Falck Trafik Sikkerhedspakker. Man har også mulighed for at vinde Falck bilglasforsegling, der beskytter forruden mod snavs, vand, is og sne, derudover Primagaz flasker og terrassevarmere. Med tre rækker, er man med i lodtrækningen om et flot Isabella Universal 300 fortelt.

Med alle fire rækker fyldt, deltager man i den helt store lodtrækning om en ny smart campingvogn fra Adria.

– Den fremgang vi oplever i den danske campingbranche er overvældende, og det mærker vi naturligvis også på Elite pladserne. Camping er blevet en populær ferieform, fordi samvær, hygge, frihed og tryghed er i fokus, og det er en skøn kontrast til en fortravlet hverdag. Som campingpladsejere har vi et stort ansvar for at danske og udenlandske familier får en god ferie, og det ansvar kan gæster roligt overlade til os, afslutter Lars Skifter.

Læs mere om Elite Camp og find pladserne på www.elitecamp.dk

Gengivet med tilladelse fra CampingDanmark.dk 

Prøv også at læse disse indlæg