DCU giver stor rabat til pensionister og børnebørn

af Bjarne Søby
DCU gør det billigt at have børnebørn med på camping

Lavsæsonen på Dansk Camping Unions 24 campingpladser begynder på lørdag, og det betyder store rabatter til pensionister og børnebørn af DCU-medlemmer

Børnenes skolestart i denne uge betyder samtidig start for lavsæsonen på de 24 campingpladser under Dansk Camping Union (DCU). Helt præcis begynder lavsæsonen lørdag 16. august 2014, og det er ensbetydende med store rabatter på overnatningen. Pensionister, der er DCU-medlemmer, overnatter nemlig som noget nyt med 50 procents rabat mod 40 procent tidligere.

Fra i år har bedsteforældre desuden fået en billigere mulighed for at være alene på ferie med børnebørnene. Med DCU kan børnebørn under 12 år nemlig komme med deres bedsteforældre på camping for 0 kroner i hele lavsæsonen, som varer til 28. juni 2015.

En hel stribe fordele

Der er også mange andre fordele ved at være medlem af DCU, Danmarks store interesseorganisation for campister. Alle medlemmer får for eksempel 20 procents rabat på DCU’s egne campingpladser, 15 procents rabat på over 120 danske campingpladser og op til 10 procents rabat på cirka 800 campingpladser i Europa.

For børnefamilier er der endnu en kontant rabat. DCU-medlemmer kan nemlig tage deres børn under 12 år gratis med på alle DCU’s campingpladser. Foruden rabatterne på camping får DCU’s medlemmer desuden campingmagasinet Camping-fritid direkte i postkassen otte gange om året, gratis teknisk vejledning, rabatkuponer til over 200 danske attraktioner og medlemspriser på blandt andet Falck, Pava, forsikringer, færgebilletter m.m.

Læs mere på dcu.dk/medlem

Prøv også at læse disse indlæg