En Campingplads kan også bruges til andet end camping

af Ann Karina
westerncamp HOG FOTO 0512 01

Når man besøger en campingplads har man nogle forventninger til hvordan der skal se ud, hvilke mennesker der er på pladsen og ikke mindst hvilke aktiviteter der er. Men en gang imellem kan man blive overrasket.

I weekenden d. 11. – 13. maj var det Western Camp ved Kramnitze der blev udsat for lidt anderledes besøgende. Harley Davidson Klubben H.O.G. (Harleys Owners Group) havde besluttet sig for at det i år skulle være der de har et af deres årlige Ø-træf.  Så over 40 Harley Davidson motorcykler indtog campingpladsen denne weekend.

Nu kom det jo ikke ligefrem som en overraskelse for lejerchen, Jens Bay, at der ankom over 40 Harleyer, så der var arrangeret et større program til de deltagende.

Western Camp
Opgaverne bliver taget meget seriøst

Her skulle de lære nogle forskellige færdigheder de måske ikke kendte så godt i forvejen. Undervisningen bestod i alt fra Linedance til både lasso og pisk. Talenterne var mange og meget forskeligartet. Underviserne var nogle af fastliggerne på Western Camp.

 

Western Camp
Biker eller Cowboy?

 

Western Camp
Der var helt klart nogen der tog sig en kunstnerisk frihed – kombination af pisk og CanCan??

 

Western Camp
Og så var der andre der var meget ivrige

 

Western Camp
Og dem der havde brug for kyndig vejledning

 

Western Camp
Og så var der nogle der begyndte at få styr på det

 

Western Camp
Dem der skulle lære lassokast skulle også have lidt hjælp

De fleste medlemmer var indlogeret i campingpladsens hytter og enkelte havde selv telt med. Andre lånte sig frem til overnatningsmuligheder, nemlig vores Caravelair. Det skal siges at de jo på ingen måde var os ukendte. Parret der lånte vores vogn er nogle venner fra Norge jeg har kendt hele mit liv. Det skal også siges at det var deres første rigtige oplevelse med camping og de hyggede sig rigtigt meget. 

 

Western Camp
Når det nu er en kold og blæsende forårsweekend, så er det dejligt at kunne låne en lun campingvogn

Lidt om Harley Owners Group
Eller i daglig tale H.O.G., er intet mindre end verdens største motorcykelforening med over 1.400.000 medlemmer. Harley Owners Group har eksisteret siden 1983. Som medlem af H.O.G. International kan du blive medlem af en lokalafdeling – et Chapter. Der findes omkring 1500 H.O.G. Chapters i verden.

 

Western Camp
Alle kan hygge sig med en gang Linedance. Cowboy eller biker.

Uanset hvor i verden du kommer, så har du en ven, når du møder et andet H.O.G. medlem – H.O.G. er én stor familie. Et væsentligt element i H.O.G. I Danmark er da også at deres arrangementer skal være familieorienteret med plads til hele familien.

 

Western Camp
Det kan godt være svært at følge med…..

De internationale regler for H.O.G. foreskriver, at et eventuelt overskud fra aktiviteter skal skænkes til velgørenhed. H.O.G. har f.eks. gennem tiden skænket mere end 250 mill. kroner til MDA, Muskelsvindfonden i USA. Disse regler gør, at De hverken kan eller skal blive en velstående forening. Foreningen er lavet for at køre og have det sjovt – kommer der et overskud ud af det, bliver det foræret væk.

Nu var H.O.G.s Ø-træf ikke det eneste arrangement på campingpladsen den weekend. En fotogruppe på Facebook, Foto Lolland-Falster, indtog ligeledes pladsen. Her var der ca. 10 fritids-fotografer og ca. 20 fritids-modeller i fuld sving på hele campingpladsen med at tage en masse flotte billeder.

 

Western Camp
Der var arrangeret fototræf samtidigt og her blev campingpladsens bar/saloon brugt som varmestue og makeup rum

Da campingpladsen jo i forvejen er en temaplads med Country Western som Tema og der samtidigt var besøg af H.O.G. Var det naturligt at billederne blev lavet under temaerne Western og Bicker. Det kom der mange kreative bud på.

 

Western Camp
Campingpladsens “Jail” blev selvfølgelig brugt som kulisse til billeder

 

Western Camp
Der blev lagt make-up i lange baner

 

Western Camp
Man må sige det er gode kulisser til billeder

 

Western Camp
Man skulle ikke lige tro man var på en campingplads

Jeg syntes det er rigtigt godt at en campingplads også kan danne rammen om lidt anderledes oplevelser. Heldigvis er campister som regel et nysgerrigt og åbent feriefolk, så disse aktiviteter bliver som regel taget med et smil.

 

Western Camp
Vores datter Sissel havde også en hyggelig weekend, hun syntes nu bare at de nyudsprugne blade var mere spændende
 

Links:
Relevante Link(s) : Western Camp

Prøv også at læse disse indlæg