Falsled Strand Camping er tilbage på landkortet

af Ann Karina
Falsled strand camping

Falsled Strand Camping har i årevis levet en noget hengemt tilværelse, pladsen har nærmest været slettet af campisternes hukommelse. Med Frederik Hansen som campingchef og ejer af den gamle plads ved det Sydfynske øhav, er den negative udvikling nu vendt. Frederik Hansen er i gang med sin 3. sæson som chef på pladsen.

 

”Vi har brugt de sidste to år på renovering af pladsen”, fortæller Frederik Hansen og fortsætter: ”Vi har renoveret nænsomt, for ikke at spolere den hyggelige atmosfære der altid har hersket på pladsen, som nu er langt mere åben og indbydende, vores gæster har nu mulighed for frit at vælge mellem både sol og skyggepladser.

Falsled strand camping
Trods det dårlige sommervejr har belægningsprocenten været høj.

Da min hustru og jeg overtog pladsen, var vi ret chokerede over besøgstallet, og vi var ikke i tvivl om, at noget måtte gøres for at vende den negative udvikling. Vi har fra dag et gjort en masse for at promovere pladsen både i pressen og på internettet, for os var det logik, at hvis man vil drive en forretning, så er man også nødt til at gøre opmærksom på, at den rent faktisk eksisterer.

Falsled strand camping
Nye moderne el standere med indbyggede lamper.

De gamle utidssvarende strømstandere er nu udskiftet med moderne strømstandere med indbyggede lamper, der gør det muligt at finde rundt på pladsen efter mørkets frembrud. De nye standere er med blå CE stik, som efterhånden bliver standard på campingpladser i hele EU. Der kan trækkes 16 ampere fra de nye standere, og alle pladser har nu mulighed for strømtilslutning. 

Falsled strand camping
Logoet er designet af billedkunstner og designer Henrik Boe.

 Vores swimmingpool trængte til en ordentlig overhaling, så her i foråret blev den gamle pool dug udskiftet. Et område omkring poolen var beklædt med græs, det er nu erstattet med støbt beton, og ikke mindst er et flot raftehegn etableret således, at man i læ og helt ugenert kan nyde solen i pool området. Vi har nu en pool og et pool område, som på alle måder lever op til myndighedernes krav.

Falsled strand camping
Det nye skilt med logo samt det nye raftehegn har givet indkørslen til pladsen et gevaldigt løft.

Vi har fået designet et nyt logo til campingpladsen. Logoet er designet af den kendte designer og billedkunstner Henrik Boe fra Odense. Henrik Boe er selv en flittig gæst her på pladsen. Han har hentet inspiration til logoet ved at nyde udsigten gennem gamle bøgetræer, som tillader kig til øhavet med Vigø i baggrunden. Vi er rigtig glade for det nye friske logo som nu pryder indkørslen og det sprit nye raftehegn, som går fra Assensvej og op til pladsens reception.

Falsled strand camping
Swimmingpool og pool område er nyrenoveret.

Vi valgte rigtigt da vi besluttede, at kajaksport skulle være temaet her på pladsen. Kajaksporten er i rivende udvikling, og en sport der i den grad kombineres med camping. Vi har gjort meget for at forkæle kajakfolket, vi har opbevaringsreoler til kajakker, pusleplads hvor man kan skylle eller reparere sit grej og ikke mindst har vi øhavet, som er noget af det bedst kajakvand i Danmark. Både klubber og private kajakroere har opdaget, at kajaksporten har en særlig status her på pladsen.
Vores ”All Inclusive” koncept har været en stor succes. Når overnatningspris og strøm er betalt, er alle pladsens faciliteter gratis. Konceptet gør det nemt via vores hjemmeside, at beregne hvad familiens ferie kommer til at koste, noget campisterne virkelig sætter pris på.

Falsled strand camping
Kajakreoler og kajakpusleplads er placeret få meter fra stranden.

Da vi overtog pladsen, var her næsten ingen fastliggere. Antallet af fastliggere er nærmest eksploderet i denne sæson, lidt over 40 procent af pladserne er belagt med faste sæsongæster og med ferierende campister oven i hatten, har vores belægningsprocent hele industriferien ligget på mellem 80 og 85 procent. Trods et indtil nu meget omskifteligt sommervejr, har vi bestemt grund til at være yderst tilfredse.

Falsled strand camping
Kajakfolket har høj status på Falsled Strand Camping.

Falsled strand camping
Kajakfolk på feltfod.

Vi har selvfølgelig mange planer for pladsens udvikling. Næste sæson vil vi gerne kunne tilbyde pladsens gæster en super god trådløs internetforbindelse, et andet ønske er, at få lavet en miljørigtig affaldssortering på pladsen, men her og nu er vi bare jublende glade for, at det er lykkedes os at bringe Falsled Strand Camping tilbage på camping landkortet”, slutter Frederik Hansen.
 

Links:
Relevante Link(s) : Falsled Strand Camping

Prøv også at læse disse indlæg