Jelling Country Weekend 2023

af Bjarne Søby

Hvis du kan lide countrymusik, er Jelling Country Weekend en begivenhed lige noget for dig. Festivalen, der finder sted på Jelling Camping, er kendt for at have nogle af de bedste countrybands på programmet.

I år kan man bl.a. opleve bands som Kinsey Rose (US), Ramblin’ Boots (NL), samt nogle af de bedste danske countrybands og -artister. Der vil være musik fra to scener, og festivalen varer hele tre dage. Det bliver en fest, og der er allerede solgt mange billetter. Arrangørerne forventer, at festivalen vil blive udsolgt.

Der er stillet et stort telt op på campingpladsen, hvor der er scene, dansegilb og borde 🙂

Jelling Camping er en hyggelig campingplads

Der er fine faciliteter på Jelling Camping, og det er den perfekte destination for alle, der ønsker at opleve festivalen på tæt hold. Campingpladsen ligger i smukke omgivelser med masser af seværdigheder i nærheden.

Jellingstenene er i gå-afstand fra campingpladsen

En af de største seværdigheder i området er Jellingstenene og Gorm den Gamles høj, som er en del af UNESCOs verdensarv. Derudover er der også gode muligheder for vandreture og cykelture i området.

Afslappet atmosfære og masser af musik

Men det er ikke kun musikken, der gør Jelling Country Weekend til en fantastisk begivenhed. Festivalen har også en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan nyde godt af alt, hvad campingpladsen har at byde på. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne, og man kan slappe af og nyde en kold øl eller en kop kaffe i solen.

Til Jelling Country Weekend kan du også opleve cowboys på campingpladsen, ligesom der vil være ponytræk for pladsens børn.

Alt i alt er Jelling Country Weekend en begivenhed, der ikke må gå glip af for alle countrymusikfans. Festivalen byder på fantastisk musik i hyggelige omgivelser, så tag dine cowboy-støvler på og tag med til Jelling Country Weekend i år!

Plads til både børn og voksne
Jelling Camping er en dejlig campingplads med fine faciliteter

Jelling Country Weekend afholdes i weekenden 31/8 – 02/9 2023 på Jelling Familie Camping, og du kan se mere on weekenden her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091581242243

Du kan købe billetter til festivalen her: bit.ly/countryweekend2023.

Overnatning på campingpladsen skal bestilles direkte hos Jelling Familie Camping: https://jellingcamping.dk

Prøv også at læse disse indlæg