Camp-let’en Oliver charmer sig frem

af Bjarne Søby
camplet presse 0712 oliver 01

Karin og Rudi Eriksen fra Vinderup var slet ikke i tvivl om, at deres nye, gamle Camp-let skulle både navngives og specialmales, så den matchede familiens Citroên C3. Nu drejer medtrafikanterne nakken af led, når de møder Eriksens på danske og udenlandske veje.

Rudi Eriksen har altid været lidt af en sjov fætter med et hav af skøre ideer, siger både vennerne og hustruen Karin. Efter indkøbet af en Camp-let har kokken fra Vinderup imidlertid overgået sig selv i besynderlige indfald og er i dag ejer af en speciallakeret Camp-let ved navn Oliver.

31-årige Karin Eriksen læser til jordemoder i Aalborg og bruger til daglig familiens bil på den i alt 250 kilometer lange tur mellem skolen og hjemmet i Vinderup.  Den fire år ældre Rudi Eriksen er uddannet kok, og han er både halbestyrer og forpagter af selskabslokalerne i Horsager Multicenter ved Aulum. Parret har drengene Sylvester på 5 og Dirch på 3.

– Vi begyndte at campere, da Sylvester blev født. Første år var det med bil og telt i Sydeuropa, året efter i mobilhome, så var det i autocamper i Italien og Sydfrankrig, og vi har også prøvet at køre med campingvogn. Efter at have prøvet alt det andet, vidste vi lige præcis at vi ville have en Camp-let. Den er nem at have med at gøre, og så kan den trækkes af vores lille bil, fortæller Rudi Eriksen.

Parret købte en brugt Camp-let Apollo fra 1992 – ubeset, og det viste sig, at den ikke var rengjort for blandt andet masser af mudder af de forrige ejere. Men Karin og Rudi gik i gang med børste og vand, og efter rengøringen blev teltdugen behandlet med specialimprægnering, og alle stængerne sat sammen på den rigtige måde. Det var nemlig heller ikke tilfældet.

Familien Eriksen

Parrets Citroên hedder Ursula og var allerede opkaldt efter den tidligere ejer, da Rudi og Karin tog over. Den er desuden pyntet med to hvide striber, så den forrige ejer nemmere kunne genkende sin bil. Efter en weekend-testtur med Camp-let’en besluttede Rudi at give teltvognen samme staffering.

Det kostede ham blot en større omgang højtbelagt smørrebrød til en bekendt at få Camp-let’en lakeret i samme farve som bilen og udstyret med striber. Den er nu døbt Oliver. Det er navnet på manden til Citroën’ens tidligere ejer.

Som om det ikke var nok, blev både navngivningen og sammenkoblingen af de to mageløse køretøjer fejret med både champagne og grillpølser med cirka 100 gæster på terrassen foran multicentret i Horsager. Begivenheden var samtidig en kærkommen lejlighed for Rudi til at sige tak til familie, venner og lokale beboere, som aldrig er bange for at give en hånd med, når Rudi har rigtig travlt.

Camp-let’en er endvidere udstyret med cykelholdere samt tagboks til al den bagage, som familien har brug for under to-tre ugers bilferie i Sydeuropa. En ferie, der givetvis giver masser af opmærksomhed fra medbilister og andre gæster på campingpladserne.

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

Prøv også at læse disse indlæg