Feriepark Langeland

af Bjarne
Active Image
Stor, moderne og rigtig dejlig campingplads lige ned til en børnevenlig strand.

Tidligere hed campingpladsen Emmerbølle Strand Camping, men med de seneste tiltag på campingpladsen er det nye navn – Feriepark Langeland – helt berettiget.

Image
Indgang fra stranden

Feriepark Langeland er på trods af sin størrelse en hyggelig campingplads. Campingpladsen er inddelt i parceller omgivet af tæt, levende hegn. Dette gør at campingpladsen virker hyggelig, og slet ikke så stor, som den egentlig er. De fleste pladser er på 100 m2 og med el. Men man kan også bestille strandpladser, pladser med afløb, komfort,- mega- og luksuspladser.

Image
Spontan fodboldkamp med naboen

Er man mere til hytteferie, kan Feriepark Langeland tilbyde hytter i flere kategorier. Bl.a. råder Feriepark Langeland over flere 5-stjernede hytter til handicappede og nogle helt nye 5-stjernede hytter.

Der er tre velholdte servicebygninger på campingpladsen. Her finder man toiletter, baderum, familiebaderum, puslerum og handicap badeværelser. I servicebygninger finder man også køkkenfaciliteter, fiskerensepladser og fiskekøkken samt et møntvaskeri.

 Image
Grill i sommervarmen

På campingpladsen findes desuden et Minimarked med et godt udvalg af varer, grillbar, pizzeria, bar, internet-café, fjernsynsstue, spillehal og multisport arena, så man må sige at Feriepark Langeland har et bredt udbud af faciliteter.

Det er tilladt at medbringe sin hun på Feriepark Langeland, og der er også faciliteter til hunde på campingpladsen.  

Image
Havnen i Lohals

Som nævnt ligger Feriepark Langeland lige ned til stranden. Det er en dejlig sandstrand med badebro og lavt land – helt perfekt til børn. Der er en bådeslip, så det er muligt at medbringe sin egen båd til fiskeri eller vandsport.

Image
Leg på den dejlige strand

Skulle man ikke være til at bade fra stranden, så har Feriepark Langeland også et helt nyt pool-område med opvarmet vand. Det er inspireret af bygninger fra Sydeuropa, så det er det er ikke helt skævt, når Feriepark Langeland tilbyder en ’ferie på en sydhavsø’.

Image
Efter et skybrud måtte vi hente sand på stranden for at fjerne vand i forteltet

Vi havde en dejlig ferie på campingpladsen. Den er et godt udgangspunkt for ture på Langeland og Sydfyn. Der var en god stemning campisterne imellem, og vi hyggede os. Vores datter så vi kun, når hun var sulten – hvilket i vores øjne er et tegn på at også hun havde en dejlig ferie der. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Læs mere hos Feriepark Langeland

Prøv også at læse disse indlæg