First Camp overtager Frigård Camping

af Bjarne Søby
frigaard-camping

Frigård Camping bliver en del af First Camp, Danmarks og Skandinaviens største campingkæde. Lige før årsskiftet blev købet af Frigård Camping Kollund, tæt på den dansk/tyske grænse, underskrevet. 

Pladsen forventes at blive overtaget d. 1. februar 2021 og bliver ikke alene kædens 45. destination, men også den 6. destination i Danmark. Derudover foretages der store investeringer i kædens øvrige campingpladser. I alt beløber kædens investeringer i både Danmark og Sverige sig til tæt på 100 millioner DKK i 2021.

First Camp og campingbranchen generelt, blev som så mange andre negativt påvirket af Covid-19-pandemien i 2020, hovedsageligt gennem et stort fald i udenlandske gæster. Imidlertid er pandemiens virkninger på First Camp betydeligt mindre end for mange andre aktører i rejsebranchen. 

”2020 var også et specielt år for os, og vores medarbejdere gjorde en fantastisk indsats i løbet af året for at håndtere pandemien. Vi er dog overbeviste om, at campingbranchen i det lange løb, har mindst lige så gode fremtidsperspektiver som før. Derfor investerer vi nu meget i, at fortsætte med at forbedre gæstoplevelsen på vores destinationer og tilføjer også vores 45. destination gennem købet af Frigård Camping i Danmark” siger First Camps administrerende direktør Johan Söör.

Frigård Camping er beliggende i det sydlige Jylland, lige nord for den tyske grænse og byen Flensborg. Campingpladsen har over 700 pladser til egen campingvogn, telt eller autocamper og ca. 30 hytter.

Her kan gæsterne nyde godt af moderne servicebygninger, en udendørs swimmingpool, masser af legepladser og en fantastisk placering kun få hundrede meter fra stranden. 

Investeringsplanen for 2021 inkluderer også vedligeholdelses- og standardinvestering på eksisterende destinationer.

De samlede investeringer for 2021 er planlagt til næsten 100 mio. DKK inklusive overtagelse af Frigård Camping, og der er fleksibilitet til eventuelle ændringer i forholdene i løbet af året. Det økonomiske resultat for 2020 vil blive præsenteret i begyndelsen af ​​februar 2021.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nye regler for gasinstallationer i campingvogne

I henhold det Danske gasreglement er reglerne blevet skærpet for installationer i campingvogne og autocampere blevet skærpet. det betyder blandt andet at…

Læs mere her >>>


1 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

1 kommentar

henning 20. januar 2021 - 17:06

hej,, kan ikke se hvor det er man skal læse om gasinstallationer….

Svar

Skriv en kommentar