Poul Eeg Camping – Danmarks nordligste campingplads

af Bjarne Søby

Et af de steder vi holder meget af at rejse til her i Danmark, er Skagen. Den hyggelige by med masser af atmosfære på toppen af Danmark. Det er også her man finder Danmarks nordligste campingplads – Poul Eeg Camping.

På denne tur boede vi på en campingplads vi ikke havde besøgt før. Nemlig Poul Eeg Camping. Vi blev modtaget af en venlig ung mand i receptionen og fik anvist vores enhed, helt nede i det ene hjørne af campingpladsen. Ikke at det gjorde os noget.

Campingpladsen ligger lige i udkanten af Skagen og der er gode tilkørselsforhold

Pladsen kan være lidt drilsk at finde rundt på når man kører i bil, da der er nogle helt specielle køreveje, og selv om to enheder ligger ved siden af hinanden, kan der være en hæk imellem, der gør at man skal køre en helt anden vej for at komme til den. Men til fods kan man selvfølgelig bevæge sig over det hele.

”Vejnettet” på pladsen er lidt specielt
Gode store enheder

Poul Eeg er en større campingplads med ca. 420 enheder. Der er også 5 udlejningscampingvogne, 7 luksushytter og 4 transithytter. Der er god plads på campingpladsen, da den ligger på et rigtigt stort areal. Der er masser af træer og buske, så det er nemt at finde en enhed med læ. Og selv om campingpladsen er forholdsvis stor, er den stadigvæk rigtig hyggelig. 

Der er to servicebygninger på pladsen. Denne ene er centralt placeret stort set midt på pladsen, og den anden er ved indkørslen til pladsen.

Fine servicefacilitetert der er pæne og rene

Selvfølgelig er der også tænkt på børnene og campingpladsen har to legepladser, hoppepuder, mooncars, klatrevæg og boldbaner. Så der er rig mulighed for at boltre sig.

Det lille supermarked har en terasse udenfor hvor man kan nyde sin is

Der er et lille supermarked på pladsen hvor man kan købe det mest nødvendige. Også frisk morgenbrød. Ellers er der masser af supermarkeder og specialbutikker i Skagen by.

Poul Eegs beliggenhed er perfekt i forhold til oplevelser i området. Vi havde cykler med, og det tog os under 10 minutter at cykle ned til centrum af Skagen by. Grenen er også indenfor cykelafstand. Hvis man vil se nogle af seværdighederne i området, som f.eks. den Tilsandede Kirke, er der heller ikke langt.

Stranden er tæt på, og de gamle bunkere er et lidt specielt syn
Den Tilsandede Kirke, er bare en af de spændende ting man kan se i området

Vil man på stranden, er det også inden for 5 min. cykeltur. Og stranden i Skagen er lidt speciel, men de gamle bunkere. Det er også sjovt at stå på stranden og kigge ud over vandet. Her kan man tit se både 20 og 30 skibe der venter på los.

Det er hyggeligt at gå en tur i Skagen by

Når vi er afsted nyder vi ofte at gå ud at spise til frokost, men at lave aftensmaden hjemme i vognen. Og her har Skagen alt hvad man skal bruge. Der er et væld af restauranter og caféer og et natteliv med levende musik hvis man er til det.

Og man kan få det bedste stjerneskud på Skagens Fiskerestaurant

Der er et stort udvalg af supermarkeder og specialbutikker, og man kan købe frisk fisk flere steder på havnen. Det gjorde vi selvfølgelig, og fik lavet os den lækreste rødspætte den ene aften.

Men, der er stadigvæk intet der slår en hyggelig middag i campingvognen.

Poul Eeg er en hyggelig campingplads med fred og ro. Skagen kan, til tider, være meget pulserende, så derfor er det også rart at man kan trække sig tilbage til campingpladsen og slappe af og nyde roen.

Annonce (læs mere efter annoncen)

DancamperDrømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar