Gys og gru på Valdemar Slot

af Bjarne Søby
Image

Dette efterår kan man igen opleve de uhyggelige Horrornights på Valdemar Slot. Få en anderledes efterårsaften med gru, skræk, gys og masser af oplevelser hele aftenen.

På Valdemars Slots 400 år gamle område, vågner de hvileløse sjæle og andre rastløse monstre atter op – og søger de levende sjæle. I ly af efterårets mørke udfordres du til at gå gennem horror zoner, hvor du aldrig er alene, ikke kan gemme dig, der er nogen der holder øje…

Horrornights er den ultimative hårrejsende oplevelsesevent, du kan forestille dig. Hele aftenen lige til midnat er der masser af fantastiske oplevelser, du aldrig har været ude for før.

Image

Tør du udsætte dig selv for gruopvækkende oplevelser – så får du en efterårsaften, du sent vil glemme.

Det er firmaet ZanZari der opsætter for sjette år Nordeuropas største Halloween Haunt. Og for 3. år i træk foregår i de unikke omgivelser med direkte link til fortiden på Valdemars Slot.

Image

Horrornights 2008 afholdes de 4 fredage og de 4 lørdage fra den 10. oktober til 1. november.

Området kan frit besøges imellem kl. 19.00 og kl. 24.00. Aktiviteterne i de forskellige mazes kører i hele tidsrummet, hvorimod hypnoseshowet kun starter ca. kl. 20.00 og ca. kl. 22.00 og varer ca. 1 time. Det anbefales at sætte minimum 2 timer af til besøget.

Image 

Det frarådes endvidere at børn under 12 år og andre sarte sjæle deltager pga. de mange voldsomme effekter.

Links:
Hjemmeside: Valdemar Slot

Fotos: Horrornights.dk

Prøv også at læse disse indlæg