Efterår på Falster Familiecamping

af Ann Karina
falster famcamp sep 08 01

Det er ikke første gang vi har besøgt denne campingplads – og det er bestemt heller ikke sidste gang, vi tager dertil.

Som rejsende campist er man nysgerrig efter at se og opleve nye ting og steder. Dette bringer en til mange forskellige campingpladser i både ind- og udland. Men mange campister vil også have det ligesom os – der vil altid være et par campingpladser, som man bliver ved med at vende tilbage til.

Det er campingpladser, som man af en eller anden grund synes er helt specielle. Det kan være faciliteter, beliggenhed, stemningen på pladsen osv..

Image

Grunden til at vi besøger Falster Familiecamping flere gange om året, er det dels den dejlige natur på Nord Falster, og dels den helt specielle stemning på campingpladsen. Og vi synes stemningen bliver bedre og bedre for hver gang vi besøger pladsen.

Image
Børn er meget velkomne – her er legeplads, trampoliner, hoppepuder, dyr og masser af plads til leg

Så da vi besøgte campingpladsen – igen – i en dejlig efterårsweekend, var det ligesom at komme ’hjem’. Og vi føler os hjemme på Falster Familiecamping. Vi kender både pladsen og mange af fastliggerne der. Vi fik hilst på mange, og vi blev hurtig bragt ajour med, hvad der er sket siden sidst, vi besøgte campingpladsen.

Image
På tur rundt på pladsen for at hilse på, og blive opdateret

Image
Nogen brugte weekenden på at tage telt ned inden vinteren kommer

Image
Og det gøres med maner og hygge – her med hvidvin på køl i spanden til pløkker

Der var nu ikke sket særlig meget, hvad campingpladsen angår – heldigvis. Den er velplejet og velholdt som altid, og der er kommet en stor løbegård til hunde. Og det er så det.

Image
Den nye hundegård
 

Men det er jo heller ikke pga. campingpladsens faciliteter, vi bliver ved med at komme. Det er som sagt på grund af stemningen der. Og den var stadig helt fantastisk.

Image

Vi er sikre på, at vi ikke er de eneste, der har en eller flere foretrukne campingpladser, som man altid vender tilbage til. Har du på samme måde, så skriv en kommentar med campingpladsens navn og hvorfor, det netop er DEN campingplads, du holder af.

Links:
Hjemmeside: Falster Familiecamping

Prøv også at læse disse indlæg