Hampen Camping er sat til salg og skal muligvis lukke permanent

af Bjarne Søby
Der er god plads til vognene i de store "lommer"

I november 2022 købte Anders og Vibeke Pedersen Hampen Camping. Der var mange planer for campingpladsen, men efter kun 1,5 år er campingpladsen sat til salg igen. Campingpladsen er sat til salg som Projektgrund med formålet at udstykke campingpladsen til sommerhusgrunde.

“Med en attraktiv placering nær Hampen Sø og Palsgård Skovområde og i midten af Jylland kan denne grund præsentere et idyllisk miljø, der venter på at blive formet til det perfekte sommerhusområde”, fremgår det af salgsopstillingen fra Home.

Hampen2019 22
Hampen Camping Ligger smukt ved Hampen Sø

Da Anders og Vibeke overtog Hampen Camping var der mange planer for campingpladsen. Bl.a. skulle Spisehuset gendannes som et cafeteria, der skulle afholdes arrangementer og både pladsen og dens bygninger skulle renoveres. Der blev også etableret en stor parkeringsplads for lastbiler i forbindelse med cafeteriet. 

Men selvom Anders og Vibeke lagde mange kræfter og ressourcer i renovering, arrangementer og cafeteriet, så var det sværere at tiltrække campister end parret havde forventet. Og Anders og Vibeke ser ikke længere nogen fremtid i campingpladsen, og den er derfor sat til salg.

Hampen Camping med tilhørende bygninger er sat til salg for 3,4 millioner kroner.

Kilde: vafo.dk

Prøv også at læse disse indlæg