Med elcykler på teltcamping på Bornholm

af Bjarne Søby

Vi har for første gang været på teltcamping. Og denne gang er vi med elcykler på teltcamping på Bornholm. Vi elsker øen, så det er naturligt, at vores teltcamping jomfrutur skulle gå dertil. Vi lod bilen stå i Gudhjem, og udforskede øen på vores nye elcykler. Det gav os nogle helt nye oplevelser.

VI har tidligere rejst med campingvogn og autocamper, så det at være på teltferie var nyt for os. Men… hånden på hjertet… det er superfedt. Vi er virkelig overrasket over komforten og måde at campere på i et telt. Det er ligesom ’back-to-basic’ og alligevel mega luksus. Det er også noget nyt for os at have elcykler med på tur som vores hoved transportmiddel.

Vi er på tur med et Outwell Yosemite Lake 4TC-telt. Og lad det bare være sagt med et samme – det var en uforglemmelig oplevelse, og det bliver ikke sidste gang, vi tager på camping med et telt.

Vi skulle lige lære at indrette os, men efter et par dage omtalte vi teltet som vores 3-værelses lejlighed.

For det var lige præcis det, det var. I teltet havde vi en udestue, et køkken/alrum og en soveafdeling. Og selvom pladsen var begrænset, havde vi alligevel al den plads, vi havde brug for. Vi er vant til masse af plads i hhv. campingvogn og fortelt, så dette var nærmest et ’wake-up-call’.

Alt fungerede perfekt, og vi havde en fantastisk uge på Gudhjem Camping. Vi er bestemt ikke færdige med teltcamping. Det skal vi prøve igen. Du kan se første del af vores rejse i videoen herunder.

Bornholm er som skabt til cykelferie

Denne sæson har vi to el-cykler fra Lindebjerg. VI havde sat os for at bruge dem til al transport på Bornholm. Dvs. at fra vi ankom til til Gudhjem Camping til vi tog afsted igen, ville vi lade bilen stå og kun bruge elcyklerne. Det gav nogle helt nye oplevelser.

Elcykler er gode at have med på telttur

Elcykler gør det bare lidt nemmere

Elcykler er en fantastisk måde til at udforske Bornholm. Øen er kendt for sine smukke landskaber og cykelvenlige veje, så det var en fantastisk måde at komme rundt på. Vi cyklede til mange seværdigheder. Vi kørte bl.a. til Vang Stenbrud, Hammershus og Opalsøen.

Du kan nå mange spændende steder på elcykler

Alt i alt var vores første teltcampingoplevelse i Gudhjem på Bornholm en fantastisk måde at komme tæt på naturen og udforske øens skønhed. At have elcykler på teltcamping gjorde det nemt at komme rundt og opleve de forskellige seværdigheder. Og selvfølgelig vil vi altid huske vores øens største tartelet. Det var en ferie fyldt med eventyr, naturskønhed og kulinariske oplevelser, der vil forblive i vores erindringer i lang tid.

Se anden del af vores video fra turen her:

Du kan se første del af vores rejsevideo her: Teltcamping på Bornholm

Prøv også at læse disse indlæg