Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Ny pool på Horsens City Camping

af Bjarne Søby

Et nyt pool-område på Horsens City Camping er netop blevet taget i brug. Der er stort – mere end 600 m2 med et stort bassin på 160 m2 og en børnepool på 30 m2 – begge dele med opvarmet vand på mindst 27 grader i hele sæsonen.

”Vi har længe ønsket os en ny pool. Vi følte, at tiden var inde og i løbet af det sidste år har vi arbejdet på projektet, der netop er blevet indviet. Hele pool-området er overdækket, men vi kan åbne helt op, når vejret tillader det. Dermed har vi mulighed for at tilbyde vores gæster både uden- og indendørs pool. Og vi har mulighed for at forlænge sæsonen, fordi vores gæster kan bade og hygge sig i området – også når vejret bliver lidt køligere”, fortæller en glad og stolt ejer, René Kofoed.

Stigende interesse

Allerede nu kan René mærke interessen for det nye pool-anlæg, og siger: ”Særligt er vores faste gæster begejstrede. Den gør både små og store glade. Alle har noget at tage sig til. Leg i vandet eller slap af og nyd varmen mens børnene plasker rundt og har en fest. Det nye pool-anlæg tiltrækker selvfølgelig også nye gæster, der får øjnene op for de lækre faciliteter”. 

Strandliv, badning og fiskeri

Horsens City Camping er mere end et pool-område. Få meter fra pladsen findes områdets mest børnevenlige sandstrand. Her er badebro og Blå flag fra Friluftsrådet. Stranden har gode bademuligheder og en høj vandkvalitet. Lystfiskere har også gode muligheder for at få en fisk på krogen i forlængelse af stranden, hvor der kan fanges flere forskellige slags fisk direkte fra kysten.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Centralt i Østjylland

Der er mange oplevelser tæt på campingpladsen, som fx Aqua Silkeborg, Djurs Sommerland, Givskud Zoo, Legoland eller Fængslet i Horsens.

Få flere oplysninger om Horsens City Camping ved at klikke her

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg