Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Swimponch Praktisk til camping

af Ann Karina
Swimponch er lavet i lækker blød frotte

Vi har haft disse Swimponch til test igennem et par måneder. Vi fik dem oprindeligt til at bruge i forbindelse med vores SUP-boards. Men fandt hurtigt ud af at der også er andre anvendelsesmuligheder.

En Swimponch er en multifunktionel poncho i blødt kraftig frotte materiale som et kraftigt håndklæde. Den er oprindeligt lavet til alle som nyder havet og gerne vil have varmen og beskyttelse imod vinden, når de kommer op af vandet, efter f.eks. en vinterbadetur, eller svømmetur. Den er tænkt som et alternativ til en badekåbe.

Disse Swimponch har vi fået til test plus en til Sissel
Disse Swimponch har vi fået til test plus en til Sissel. De fås i mange farver.

En Swimponch er rummelig og har ærmer og hætte. I voksenmodellerne er der to lommer, hvor den ene har lynlås. De siger at den ene lomme er vandafvisende, men jeg ville nok ikke satse min mobiltelefon på det 😉 Men det skal siges at der er rigtigt praktisk at der er to lommer i. Så har man altid et sted til sine nøgler, lidt småpenge, badekortet eller andet.

Den er perfekt i forbindelse med vandsport.
Den er perfekt i forbindelse med vandsport. Så kan man komme ud af f.eks. våddragten med det samme

Samtidigt giver den mulighed for at klæde om diskret på stranden, uden at man skal være bange for at tabe håndklædet og åbenbare alle sine ypperligheder for alle de andre badende.

Annonce (læs mere efter annoncen)
En Swimponch er praktisk på stranden
En Swimponch er praktisk på stranden

Den fås i tre størrelser. Junior til børn over 5 år (ca.), Adult til voksne og en til de voksne der er lidt højere end os andre (+ cm. 185). De fås selvfølgelig også i flere farver.

Andre anvendelser

Selv om en Swimponch egentlig er tænkt til vinterbadere, vandsport m.m., er den genial til campingbrug. En ting er når man skal frem og tilbage til f.eks. stranden eller poolen, en anden ting er når man skal i bad. Der er ikke noget så irriterende som at stå og balancere i baderummet for at få tøjet af og på. Det er for mit vedkommende slut nu. Jeg trækker min Swimponch på, og så er det bare at trække den over hovedet, og så er man klar til bad. Den er lang nok til at den dækker til under knæet (jeg er 170 cm. høj), og den går ikke op som f.eks. en badekåbe.

Jeg bruger min Swimponch når jeg skal i bad
Jeg bruger min Swimponch når jeg skal i bad

Samtidigt bruger vi dem derhjemme. Vi har et vildmarksbad på vores terrasse og når vi skal frem og tilbage til det, eller lige ud af vandet for at køle ned og slappe lidt af i vores loungesæt, er det genialt til at lige trække over hovedet.

Den kan også bruges derhjemme
Vi bruger dem også bruges derhjemme

Baggrund for Swimponch

Swimponch er ejet og administreret af Tine og Jack som til dagligt bor i Ålsgårde i Nordsjælland. De har begge dyrket triatlon og openwater svømning i en årrække og har været aktive vinterbadere de sidste 7 år.

Ideen til at starte virksomheden startede da en af Tines veninder havde syet to håndklæder sammen til en poncho, som var behagelig, varm og diskret til omklædning. De startede selv med at designe, brande og bygge virksomheden Swimponch op.

I 2020 var De så heldige at få lov til at vise deres ide og produkt frem for fem investorer i et af Danmark`s mest sete tv-programmer ”løvens hule”. De fik en masse konstruktiv feedback fra ”løverne” og har nu optimeret produktet med hjælp fra professionelle med en råd og vejledning de fik.

Min Swimponch er blevet en fast del af mit campingudstyr. Og nu glæder jeg mig til at teste den mere hen over sommeren. Den skal selvfølgelig også testes på Sissel der har en i en lækker grøn farve.

Klik her og få rabat

Som et tilbud til Fantastiske Feriers læsere, kan du nu få hele 25 % rabat hvis du bruger koden “fantastiske ferier”

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg