Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

På tur i en Benimar autocamper på Bornholm

af Bjarne Søby

Vi har været på tur i en af de nye Benimar autocampere på Bornholm. Det blev en rigtig dejlig tur, hvor vi både fik genset den smukke ø, og lærte hvor fri man er, når man rejser med en autocamper.

 

Da vi fik mulighed for at låne en ny Benimar Perseo 596, takkede vi ja med det samme. Det er en dejlig autocamper indrettet med fritstående dobbeltseng, toilet og bad, fint køkken og en stor siddegruppe. Indretningen var som skabt til os.

Der er 5 siddepladser med sikkerhedsseler, og da der også er en hæve/sænkeseng over siddegruppen, er der soveplads til 4 – 5 personer. Vi var kun 2, så vi havde masser af plads.

Det var denne Benimar Perseo 596, vi var på tur på Bornholm iDet var denne Benimar Perseo 596, vi var på tur på Bornholm i

Annonce (læs mere efter annoncen)

 At vi netop valgt at tage til Bornholm, skyldtes først og fremmest at vi gerne ville gense øen og dens mange seværdigheder. Men også fordi, at Bornholm virkede oplagt til at prøve livet som autocampister af. Vi rejser normalt med campingvogn. Den bliver normalt stillet på en campingplads, og vi kører så ud derfra for at opleve ting og steder.

En første gangs oplevelse for Ann Karina – Sol Over Gudhjem. Hun var ikke helt sikker på om hun ville kunne lide det, men efterfølgende syntes hun det smagte overraskende godtEn første gangs oplevelse for Ann Karina – Sol Over Gudhjem. Hun var ikke helt sikker på om hun ville kunne lide det, men efterfølgende syntes hun det smagte overraskende godt

Men i en autocamper ser man tingene undervejs fra A til B. Det er en ny måde for os at rejse på, og da Bornholm ikke er større end at alle seværdigheder ligger forholdsvis tæt på hinanden, er det let at se seværdigheder undervejs mellem campingpladserne.

Vi havde en fantastisk tur. Bornholm levede virkelig op til sit navn – Solskinsøen – den uge, vi var der. Vi så rigtig mange ting og det var en spændende tur.

Vi lavede denne video på turen. Her kan du se mere til den lækre autocamper, om at være på tur i en autocamper, og en masse af Bornholms spændende tilbud og vores oplevelser der.

Du kan få flere oplysninger om Benimar autocampere her, og mere information om Bornholm her

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg