Prisbelønnet campingplads i Mariager

af Bjarne Søby

Gennem de sidste tre år har Mariager Camping og Hytter modtaget gæsternes anerkendelse via adskillige priser. Det forpligter og betyder, at pladsens ejere fortsætter med at forbedre og udvikle pladsen på mange områder.

Det er lykkedes Mariager Camping og Hytter at være i top tre i de sidste tre år i kategorierne: Klassisk camping, bynær camping og udlejning. Flotte anerkendelser, der vidner om gæsternes påskønnelse af pladsens beliggenhed, faciliteter og serviceniveau.

”Vi er naturligvis meget stolte af de priser, vi har modtaget. Det giver os troen på at, vi skal fastholde og fortsætte alle de vedligeholdelses- og udviklingstiltag, som vi har gennemført”, siger indehaverne Anni og Kenneth Jensen.

Anni og Kenneth Jensen er indehaverne af Mariager Camping og Hytter. De ses her foran de nye drivhuse, som er opstillet ved alle pladsens Fjordhytter, så gæsterne kan nyde solens varme stråler i endnu højere grad.

Innovative fornyelser

Det er Anni og Kenneth Jensens opfattelse, at etableringen af pladsens specielle glamping telte, Fjordboblerne har sat Mariager Camping og Hytter på landkortet. ”Vores Fjordbobler har givet meget positiv omtale og er spektakulære at opleve på nært hold – også for vores campister. Vores beliggenhed tæt på både Mariager Fjord, byen og naturen bidrager selvfølgelig også til at give gæsterne en unik oplevelse”, siger Anni og Kenneth.

De er begge helt bevidste om, at fortsat tilfredshed blandt gæsterne også stiller krav om fortsat udvikling. Derfor er pladsen netop blevet opgraderet på en række områder her inden sæsonstarten. Det drejer sig om forbedrede faciliteter vedrørende toiletforhold og bad, ny saunatønde og etablering af et cafe-hjørne, hvor gæsterne har mulighed for at sidde i ro og mag og nyde en kop veltillavet kaffe. 

Nyd varmen i nye drivhuse

”Desuden har vi investeret i små drivhuse, der er placeret ved alle vores Fjordhytter. Her kan gæsterne nyde solens varme stråler mens de slapper af eller indtager frokosten. Drivhusene er med til at ”udvide” sæsonen i de lidt koldere måneder, hvor temperaturen udendørs ikke er til sidde stille i. I drivhuset stiger temperaturen hurtigt og vores gæster kan nyde solens varme både tidligt og sent på dagen”, siger Anni og Kenneth Jensen.

Allerede nu tegner sæsonen 2024 til at blive god hos Mariager Camping og Hytter: ”Vi mærker en solid efterspørgsel og kan konstatere, at niveauet for bookinger er pænt med i forhold til tidligere. Efter coronatiden har vi fastholdt væksten i bookinger. Det tegner godt”, siger de optimistiske indehavere, Anni og Kenneth Jensen.

Prøv også at læse disse indlæg