Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Stovby Glaspusteri

af Ann Karina
Active Image
Stovby Glaspusteri er et åbent, arbejdende værksted, hvor glasmager Line B. Jacobsen inviterer alle til at komme og se, hvordan de smukke brugsting tager form.

Stovby Glaspusteri har til huse i den smukt beliggende gamle møllegård ved den fredede Stovby Mølle. Stubmøllen i Stovby er den eneste af sin art i Danmark. Møllen er første gang nævnt i et notat fra 1668, har været nedbrændt og genopført. Møllen er fuldt restaureret og åben for besøg.

Image
Line i sit værksted ved ovnen

Line startede i 1999 sit eget glaspusteri på Falster. Her har hun gennem årene udviklet designet og forretningen, så Stovby Glaspusteris produkter er repræsenteret mange steder i landet. Line fremstiller drikkeglas, lysestager, fade, vaser, skåle, kander m.m. i eget design.

Image
Der pustes, drejes og formes

 

Stovby Glaspusteri er et arbejdende glaspusteri – dvs. at man kan komme helt tæt på Line mens hun arbejder. Der er åbent de fleste hverdage ml. 10 – 15.

Annonce (læs mere efter annoncen)
Image
Den idylliske gårdbutik med de smukke glas

Læs mere på Stovby Glaspusteri hjemmeside, hvor der er opdaterede oplysninger om åbningstider.

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar