Tag børnene med på camping i efterårsferien

af Bjarne Søby
De danske campingpladser har mange aktiviteter for børn, unge og voksne i efterårsferien

Ingen er vel i tvivl om at camping er den bedste form for ferie med ens børn eller børnebørn. og det gælder ikke kun sommerferien. Også i efterårsferien er der et væld af aktiviteter for børn på de danske campingpladser.

Mange campingpladser og seværdigheder har gjort meget ud af at skabe oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne i efterårsferien, og udbuddet er stort og mangfoldigt.

Årstiden taget i betragtning er det vel meget narturligt at mange arrangementer tager udgangspunkt i Halloween, og der er gys og gru for både forældre og børn. F.eks. på Valdemar Slot, der igen i år afholder Horrornights i weekender i efterårsferien.

Gys og gru. Horror Nights på Valdemar SlotGys og gru. Horror Nights på Valdemar Slot

Mere hyggeligt og stilfærdigt er det at lave lygter i græskar – en aktivitet som rigtig mange campingpladser tilbyder.

Som nævnt er udvalget af aktiviteter i efterårsferien stort. Oplev Bisonokser, træklatring, bliv viking for en dag, geocaching, kakaosnobrød, sjove ting med kastanjer osv. osv. Der er noget for alle – uanset alder.

Danmarks natur er simpelthen fantastisk smuk om efteråretDanmarks natur er simpelthen fantastisk smuk om efteråret

Det gode ved camping er, at man er sammen med sine børn, og har masser af tid til dels at opleve ting og steder sammen, men også – og det er måske det vigtigste – at tale og hygge sig sammen om oplevelserne bagefter.

Der er intet som at hygge sig med sine børn i campingvognen eller forteltet med spil, varm kakao e.l. om aftenen. Og næste dag byder på en masse nye oplevelser.

Der er sær-udstillinger med interaktive aktiviteter for alle på mange af de danske museerDer er sær-udstillinger med interaktive aktiviteter for alle på mange af de danske museer

Og selv om efterårsferien må betegnes at være ydersæson, så kan ens campingvogn og fortelt sagtens bruges der også. Det er ingen problem at holde varmen, og det er faktisk ret hyggeligt at være på camping når vejret kan blive lidt barskt.

Efterårets vejr er både flot og fascinerendeEfterårets vejr er både flot og fascinerende

Herfra skal der derfor lyde en kæmpe opfordring til at få endnu mere glæde af din campingvogn og – udstyr. Prøv at tage børn eller børnebørn med på camping i efterårsferien, og vi er sikre på at det bliver en rigtig dejlig ferie.

Og hvis du ikke tror os, så hør hvad børnene i denne video selv siger om det at være på camping:

Har du selv campingvogn, så tag ud til din nærmeste campingforhandler. Lige nu er der en masser gode tilbud både på nye og brugte vogne. Alle kan være med, og du bliver sikkert overrasket over billig en ferieform camping i virkeligheden er.

Herunder er der links til inspiration til aktiviteter i efterårsferien

Links:
Relevante Link(s) : Horror Nights | Sjov for børnCamping Branchen

Prøv også at læse disse indlæg