Tivoli takker af med vilde spas og løjer

af Bjarne Søby
På søndag takker Tivoli af med masser af sjov og ballade

Efter en solrig sommer og en usædvanligt varm juli måned, er efterårsvinden så småt begyndt at blæse over Tivoli. Søndag den 21. september markeres sommersæsonens sidste åbningsdag med masser af underholdning for Havens gæster

Du kan bl.a. opleve en munter sæsonafslutning på Pantomimeteatret, fyldt med spas og løjer. Søndag er sidste chance for at opleve 170 års jubilarerne i Tivoli-Garden, få en is i yndlingsisboden eller nyde fyrværkeriet. Herefter går Tivoli efteråret i møde med en række koncerter og tre ugers Halloween.

Video om sæsonens sidste dag

Se Tivoli-gardere, Pantomimeteatrets instruktør og flere medarbejdere fortælle om alle de usædvanlige ting, der sker på Tivolis lukningsdag i filmen herunder.

Skæg og ballade til sæsonens sidste forestilling

Sæsonens sidste forestilling på Pantomimeteatret er en munter kavalkade over sommerens pantomimer og balletter, blandet med løjer og sjove optrin. Den festlige afslutning er der lang tradition for i Tivoli. Danserne fra Tivoli Ballet Teater udsættes for lidt af hvert – forkerte kulisser, ”uheld” og overraskelser. Til slut vil Pjerrot udbringe det traditionelle trefoldige leve for Tivoli og ønske alle på glædeligt gensyn.

Alt kan ske når danserne går på scenen på sæsonens sidste dagAlt kan ske når danserne går på scenen på sæsonens sidste dag

Tivoli-Gardens Musikkorps, parader og fyrværkeri

Blandt de mange begivenheder på Tivolis sidste dag i sommersæsonen er Tivoli-Gardens parade gennem Haven. Det er et særligt år, der nu går på hæld, for Tivoli-Garden, der har 170 års jubilæum i år. Også de 50 drenge i alderen 10-16 år, som udgør Tivoli-Gardens Musikkorps, spiller et udvalg af marcher, musicalmedleys, kendt tegnefilmsmusik og meget mere på Plænen. For de mindste er der sjov med Rasmus Klump, bl.a. en særlig danseforestilling, Vild med Rasmus, på Pantomimeteatret.

Tivoli lukker og slukker – men ikke helt…

Selvom sommersæsonen afsluttes, er der stadig aktivitet i Tivoli. I løbet af efteråret er der både teaterforestillinger, en række åbne restauranter og koncerter. Lørdag den 27. september kan man bl.a. få en festlig aften til Last Night of the Proms med Promenadeorkestret i selskab med Stig Rossen, Maria Lucia og Susanne Elmark i Koncertsalen. I oktober er der udsolgt koncert med Bryan Ferry samt besøg af jazzlegenden Wayne Shorter og hans kvartet den 22. oktober i Koncertsalen, mens Sanne Salomonsen indtager Glassalen den 23. oktober.  Fra den 10. oktober til og med den 2. november åbner Tivoli portene for hele tre uger med Halloween. På (u)hyggeligt gensyn!

Se mere om koncerterne HER og om Halloween HER.

Bo tæt på Tivoli

DCU Camping Absalon ligger ganske tæt på Tivoli. Man kan gå ned til S-toget, og det tager kun ca. 15 minutter at komme ind til Hovedbanegården med S-toget.

 

Prøv også at læse disse indlæg