Halloween i Tivoli åbner med dobbelt op på gys

af Bjarne Søby

Når Tivoli for 16. gang tager hul på Danmarks største Halloween fejring bliver det med tusindvis af græskar. Årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta som er Danmarks største permanente scaryhouse får til efterårssæsonen tilføjet overraskelser. Der bliver gensyn med ”Det Hjemsøgte” i Skærsilden og gæsterne kan se frem til et Tivoli iklædt nye halloween-scenografier, DM i kæmpegræskar, handelsboder og alle forlystelserne kører. Halloween i Tivoli finder sted fra 14. til og med 7. november 2021.  

Alle forlystelserne kører for fulde omdrejninger hvad enten det er Dæmonen, ballongyngerne eller dyrekarrusellen. Der er gjort ekstra ud af scenografierne, og når mørket falder på oplever gæsterne det særlige tivoli-lys, der for mange i sig selv er en attraktion at opleve. Tagene på handelsboderne bliver scenograferet med efterårsblomster. Forlystelserne kører og restauranterne har efterårsmenuer. I Tivolis Koncertsal kan publikum se Kim Larsen musicalen Midt om Natten.  

Dobbelt op på gys  

Blandt gæstemagneterne, udover et efterårsklædt Tivoli, bliver årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta, der er Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere. Gæster med hang til gys kommer på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige m2. Undervejs møder de beboerne, som efter mange års slid i Tivoli er blevet glemt. Børn under 12 år skal ledsages af en voksen.

I Skærsilden, som har adresse under den over 100 år gamle Rutschebane, rykker det ”Det Hjemsøgte” ind. Her kan gæster lægge vejen forbi noget det minder om en kælder for mislykkede forsøg, et forladt hospital eller lazaret. Det er ikke noget kønt syn og uhyggen bliver ikke mindre af de nærgående beboere. Det Hjemsøgte kan eksklusivt opleves under Halloween. 

Monsters Night Out optog med 200 monstre 24. oktober

24. oktober går det løs med ca. 200 monstre i Haven, når Monsters Night Out i to optog indtager Tivoli. De gennemført udklædte monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter kommer for at teste scary områderne i Tivoli. De møder op foran Hovedindgangen til Tivoli kl. 18.30, for derefter at give sig i kast med Havens forlystelser til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster.

Prøv også at læse disse indlæg