Ny 5-stjernet campingplads – for hunde

af Ann Karina
Luksuscamping for hunde

Hvorfor skal vores firbenede venner nøjes med mindre eller dårligere faciliteter end os andre? Det har Camping Union Lido tænkt sig at gøre noget ved.

Indtil nu har Camping Union Lido været en husdyrsfri campingplads, da det har været svært at kombinere mange forskellige nationaliteters holdninger til husdyr, med en afslappet ferieatmosfære. Men til sæson 2015 åbner Camping Union Lido et helt nyt koncept, nemlig DogCamp.

Enheder specielt til hundefamilier

I et af de smukkeste og mest skyggefulde områder på campingpladsen åbner Dog Camp Union Lido med helt nye enheder specielt til familier med hunde. Enhederne kan reserveres allerede nu. På disse pladser er vores firbenede venner meget velkomne og kan nyde godt af masser af plads og faciliteter kun beregnet til dem og deres familier.

unionlido dogcamp 02Skyggefulde enheder

Området er indhegnet og ligger i den vestlige del af campingpladsen foran Union Park. Området ligger i et af de flotteste områder på campingpladsen i den smukkeste pinjeskov.

Spændende faciliteter

Der vil være masser af nye spændende faciliteter, blandt andet: Dog Bar hvor man kan hygge sig med sin hund i afslappet atmosfære, gratis hunde pasning, hunde strand og mulighed for at spise på Restaurant Ca’ Rustica. Der er også en hundeklinik på campingpladsen og aftale med en lokal dyrlæge, hvis der skulle ske noget med ens hund mens man er på ferie.

unionlido dogcamp 03Der er 15.000 træer på Camping Union Lido, så der er masser af mulighed for skygge

Der vil være adgang til en speciel hundestrand, hvor hundene kan hygge sig med hinanden og resten af familien. Der vil være et ”service/pleje” område til hundene og mange andre tilbud specielt til de firbenede.

Animationsprogram for de firbenede

Campingpladser som Camping Union Lido er kendt for at have en omfattende animations og underholdningsprogram og det vil der også være for hundene. Programmet og aktiviteternes karakter er ikke lagt fast endnu, men vil blive planlagt hen over vinteren.

unionlido dogcamp 04Nu er der plads til HELE familien

Komfortplads til vognen eller teltet

Og der er selvfølgelig de samme flotte faciliteter til hundens mennesker i denne sektion, som på resten af campingpladsen.

unionlido dogcamp 05Der er endda en speciel hundestrand

Enhederne bliver døbt ”Max” og vil indeholde følgende:

  • Min. 100 m2 enheder
  • Gratis WiFi
  • 16 A. strøm
  • Vand og afløb på enheden

Det er også muligt at reservere ”Wild” teltene, hvis man ikke har sin egen vogn eller sit eget telt med. Her er hunde selvfølgelig også velkomne.

Familiens firbenede medlem kan boltre sig i vandet med sine venner og sin familieFamiliens firbenede medlem kan boltre sig i vandet med sine venner og sin familie

Reservér allerede nu

Det er allerede nu muligt at reservere disse specielle pladser. Der vil være 200 enheder, så det kan godt være man skal være i god tid for at sikre sig en plads.

Da området bliver bygget hen over vinteren 14/15 er der desværre ikke nogle billeder fra Dog Camp endnu.

Læs mere om Camping Union Lido Dog Camp på linket her

Læs mere om Union Lido på dette link

 

Prøv også at læse disse indlæg