Union Lido Camping er klar med spændende nyt til sæson 2018

af Bjarne Søby
union lido 2018 01

Nye private luksus-badeværelser, nye vandrutsjebaner og kæmpe legeplads på stranden er blot nogle af de tiltag, som campingpladsen Union Lido tilbyder i 2018.

 

Union Lido ligger i Italien ud for Venedig, og er et populært feriemål for mange danskere. Til sæson 2018 er nye tilbud til både børn og voksne.

Campingpladsen har netop renoveret en toiletbygning. Dette er sket i et nyt innovativt design, og der er der nu mulighed for at leje sit eget private luksusbadeværelse.

I Aqua Park Laguna er der kommet to nye vandrutsjebaner – nemlig 2 flammende rutsjebaner med kuldegys-effekt, der begge giver en energiladning og sjov som aldrig set før.

union lido 2018 02

Og endelig er der bygget nye legeplads på stranden og i Activity Park, hvilket nok skal glæde de mindste campister.

union lido 2018 03

Union Lido er meget mere end blot en campingplads. Udover enheder til camping, så er der også hytter og mobilhomes i flere forskellige kategorier og et hotel. Campingpladsen fylder hele 60 hektarer – dvs. næsten lige så meget som 120 fodboldbaner – og der er ca. 2500 enheder til telte, campingvogne eller autocampere.

Der er desuden et nyt badeland og i 2015 åbnede campingpladsen en afdeling for familier med hunde. Her er Wellness til hunde, barer og restaurant hvor hunde er velkomne og meget mere. Der er desuden en afdeling på stranden hvor hunde kan bade og lege.

Man kommer ikke til at kede sig på Union Lido. Der er masser af tilbud og aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften. Vi lavede denne video sidst vi besøgte Union Lido. Se med her og få mere at vide om selve campingpladsen samt de mange tilbud og aktiviteter der.

Union Lido har åbent frem til d. 30. september 2018. Få flere oplysninger her: Union Lido

 

Prøv også at læse disse indlæg