Besøg DCU-Vorbasse Camping og få hygge for hele familien

af Ann Karina
DCU Vorbasse 01

DCU Camping  Vorbasse ligger midt i et naturskønt område med skov og stier og rent faktisk er der lige langt til vandet uanset om du kører til Kattegat eller Vesterhavet. DCU Camping Vorbasse er en helårsåben familieplads.

På DCU Camping Vorbasse er der god plads til at børnene kan udfolde sig. Der er trampolin,  to hoppepuder, gratis moon-cars og 3 flotte legepladser. DCU Camping Vorbasse har også en minigolfbane hvor familien kan hygge sig sammen. Der er også en mutibane der kan bruges til fodbold, hockey og basket.

DCU Camping Vorbasse DCU Camping Vorbasse

DCU Camping Vorbasse har en overdækket bålplads med bænke som pladsens gæster frit kan benytte.

På den anden side af vejen er der en stor svømmehal som campingpladsen har et samarbejde med . Er man betalende gæst på DCU Camping Vorbasse har man gratis adgang til dertil. I svømmehallen er der også et fitness rum man kan benytte.

DCU Camping Vorbasse

Hele sommeren igennem er der et stort aktivitetsprogram både for store og små. Der er bl.a. Grill aften for hele familen. Minigolfturnering for børnene og diverse underholdning.

DCU Camping Vorbasse har en velassorteret butik hvor der sælges alt fra friskbagt morgenbrød til diverse dagligvarer, legetøj m.m. Receptionen ligger i forbindelse med butikken.

DCU Camping Vorbasse

Campingpladsens opholdsstue har computer, tv, bordfodbold og bordtennis. Der er mulighed for frit at benytte opholdsstuen – den ene halvdel er med tv, computer og sofa. Den anden halvdel kan bruges til at spise sammen, holde fødselsdag eller bare hygge sig med hinanden. Der er plads til 45 personer og der er fri afbenyttelse af musik anlæg. Der er ligeledes en automat, hvor der kan trækkes forskellige varme drikke.

DCU camping Vorbasse

DCU Camping Vorbasse har fine servicefaciliteter med seperat dame og herre afdeling samt både familiebaderum og babybaderum. Pladsen har også et stort moderne køkken med spisepladser.

DCU Camping Vorbasse

Campingpladsen har ca. 250 enheder og der er plads til både telte, campingvogne og autocampere. Campingpladsen har desuden både luksushytter og mobile homes med køkken, bad og toilet til udlejning.

DCU Camping Vorbasse

Området byder på mange seværdigheder. Af lokale seværdigheder kan nævnes Vorbasse Krigshavn hvor der hvert år bliver sat skibe ud i. Vorbasse Krigshavn er byens gadekær. Navnet har det fået af Prof. Labri, som var en landskendt gøgler. Krigsskibet, der sættes ud i “krigshavnen” hvert forår, bærer navnet LABRI efter gøglerkongen. Campingpladsen har sin egen ubåd, der er en ægte russisk ubåd der oprindelig lå i Krigshavnen. Hvis man ønsker at gå nogle ture er der hjertestierne der viser rundt i området. Kort over disse kan fåes i receptionen.

DCU Camping Vorbasse

DCU Camping Vorbasse ligger også centralt i forholdt til flere af Jyllands attraktioner. Legoland og Lelandia er kun 10 km væk. Og bl.a. Givskud Zoo er hellere ikke langt væk.

 

Links:
Relevante Link(s) : DCU-Camping Vorbasse | DCU

Prøv også at læse disse indlæg